torstai 13. helmikuuta 2014

Misun temppukoulu

Kaikki, jotka tuntevat Misun tietävät sen osaavan temppuja. Misu on niin ylpeä osaamistaan tempuista, että se on kovaan ääneen kertonut kaikille tutuilleen mitä kaikkea se osaa. Nyt kerron mitä kaikkea Misu osaa.

"No, anna nyt se nami! Istun ihan nätisti!"
Istuminen on Misun ensimmäinen temppu, jonka se oppi. Siitä on jo jonkin aikaa kun Misun ensimmäisen kerran istahti käskystä. Misua aina naurattaa, kun yritän opettaa Misselle ja Pipsalle miten istuminen käskystä tapahtuu. :)
"Enkös makaakkin hienosti? Huomatkaa takajalkojeni asento, mitä taituruutta!"
 Maahan meno on Misun yksi suosikki. Sen omaperäinen tyyli suorittaa temppu, johtuu siitä kun opetin Misulle miten maahan meneminen toimii. Yksinkertaisesti vain kellautin Misun istuma- asennosta maahan kyljelleen. Muutaman toiston jälkeen fiksu kattini oppi maahan menon.
"Misu, lopeta jo! Se oli jo kymmenes kierros!" Misse huutaa taustalla.
Tässä tempussa menee katsojallakin pää pyörälle,  kun Misu kierähtää salamannopeasti kyljeltä toiselle. Kieriminen on Misun yksi vahvimmista tempuista. Joskus ei oikein huvittaisi kieriä, mutta yleensä Misu on oiken innoissaan, jos pitää kieriä. Kuvassa on kieriminen vielä vähän kesken, mutta Misu suorittaa tempun aina niin nopeasti, ettei parhainkaan kamera pystyisi sitä tallentamaan.
"No enkö minä muka jo huitonut tarpeeksi tällä tassullani?? Anna jo se nami!"
 Tämän tempun Misu tekee aina(okei, ei koskaan...), jos vieraita lähtee pois, eli vilkuttaa. Misun vilkuttaminen on yleensä melko nopeaa ja hätäistä, mutta kyllä sen voisi vilkutukseksi laskea.
"Oii... Tämän tempun minä osaan, ja maltan tehdä! Eikös mennytkin hyvin?"
 Misun ehdottomasti lempi temppu on yläfemma. Sen Misu voisi tehdä vaikka takaperin ja silmät sidottuina. Misu osaa antaa erikseen molemmilla tassuilla yläfemman, mutta olen ajatellut opettaa sen antamaan molemmilla samaan aikaan. Siinäpä vasta haastetta!
"Plaah... Tylsää!! Tehdään mielummin se kieriminen!"
 Pyöriminen on Misun uusin temppu. Yleensä Misun pyöriminen on melko verkkaista, mutta joskus todella nopeaa. Jos Misulla on joku temppu, josta se ei oikein pidä, niin luulen sen olevan tämä. Kukapa nyt haluaisi ympäri pyöriä seisaaltaan, kun voisi pyöriä maassa maatenkin?
Täyden kympin oppilas...
 Tässä vielä Misu hurjan temppu koulun jälkeen. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Misulle, niin taitava se on!
Älä vain ylpisty liikaa, Misu!
Ja Misu kyllä tietää olevansa taitava... Katsokaa nyt miten ylimielinen ilme! :)

2 kommenttia:

  1. Misu on supertaitava ja syystäkin vähän ylpistelee! :) Mekin ollaan Jujun kanssa vähän kokeiltu opetella läpsäyttämistä molemmilla tassuilla yhtä aikaa. Ja pujottelu askelten tahdissa on nyt uusinta uutta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pittäki yritää opettaa Misulle tuota! Hauskoja koulutus hetkiä teille!

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)