tiistai 18. helmikuuta 2014

Kissojen tunneli taisto

Meidän kissamme ovat katselleet jo pitkään kateellisena, miten hieno tunneli esim. niiden kaupunkilais serkuilla, Jujulla ja Nupulla on. Niinpä, kun mummini kysyi mitä haluaisin syntymäpäivä lahjaksi, vastasin että: "Voisitko ostaa minulle tuollaisen kissojen tunnelin?" Niin meidänkin kissamme saivat oman pikku tunnelinsa.

Kun ensimmäisen kerran aukaisin tunnelin ja menin päästämään kissat olohuoneeseen, ajattelin niiden juoksevan karkuun hurjaa, mustaakin mustempaa tunnelia, mutta kun itse pääsin olohuoneeseen saakka niin Misse ja Pipsa olivat tunnelin sisällä painimassa aivan onnessaan. Misu katseli vierestä, mutta oli hengessä silti mukana.  Eikä siinä kauan mennytkään, kunnes uusi tunneli olikin jo rikki...

"Häh? Tunneli? Vitsi miten kivaa! Täytyy lähteä ennen kuin Pipsa kerkeää ennen minua..."
"Mitä? Tunneli! Wau, sinne siis! Toivottavasti ehdin ennen Misseä..."

Varsinkin Misse ja Pipsa olivat aivan innoissaan kuullessaan uudesta leikkikalusta. Luulenpa vähän, että niillä oli kisa siitä, kumpi saa tunnelin ekaksi valloitettua...
"Ai tunneli? Äh, ehkä huomenna."
 Misukin kyllä leikkii tunnelilla, mutta suhtautui hiukan varautuneesti tuohon outoon, mustaan pötkylään, josta voi kulkea vieläpä läpi!

"Lällällää! Täällä ollaan Misse!"
Misse miettii, miten se saisi valloitetuksi tunnelin itselleen.
 Pipsa ehti kuin ehtikin ennen Misseä tunneliin. Sieltä se lällätteli Misselle. Tietty Misseä otti tuollainen päähän ja Misse alkoikin heti puida sotasuunnitelmia tunnelin valloittamiseksi.
Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa!
Missen suunnitelma onnistui, ja hän sai valloitetuksi tunnelin itselleen.
Pipsa kurkistaa tunneliin siinä toivossa, että sisko olisi jo kyllästynyt leikkimään siellä. Pahus, Misse on vieläkin tunnelissa!

Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Lopulta kissat sopivat, että leikkivät yhdessä tunnelilla, eikä kumpikaan yritä häätää toista pois koko aikaa. Sopimus ei ole ihan pitänyt, mutta siskokset ovat tyytyväisiä!

Misu on moittinut minua, kun en ole opettanut sille mitään uusia temppuja vähään aikaan. Nyt laitoinkin tuonne kyselyn, missä on vaihtoehtoja, että mitä opettaisin Misulle seuraavaksi. Muistakaa vastata!

4 kommenttia:

  1. Nuppu ja Juju kävivät ihastelemassa serkkujen uutta tunnelia! :) Hienolta näyttää - eiköhän Misukin pääse pian tunneliin sujahtelun makuun. Kylläpä Pipsa ja Misse saivat hauskat valloitusleikit aikaan. Tuo viimeinen kuva on ihan paras! Mikä ilme Pipsalla - ihan kuin sanoisi oikeasti "lällällää"! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se huomattavasti pienempi kuin se teidän tunneli, mutta kyllä kisut siitä tykkäävät ihan kauheasti. Tuon tunnelin hankkimisesta on jo hetki vierähtänyt, ja kyllä Misukin taistelee paikastaan tunnelissa. :) Misu käyttää tunnelia yleensä piilona, jos se ei halua mennä huoneeseen. Se sujahtaa tunneliin ja kököttää siellä siinä toivossa, että sitä ei huomata... Lopulta Misu kuitenkin päätyy huoneeseen, kun ottaa tunnelin molemmista päistä kiinni ja kantaa Misun sen sisällä huoneeseen. Hauskoja nuo kissat! :D

      Poista
    2. Mekin aloitettiin tunnelibuumi kahdella pikkutunnelilla. Sen jälkeen iski suuruudenhulluus, ja nyt niitä pitkulaisia isoja on jo kaksi, kun olivat alennuksessa. :) Kätevä piilo tuo tunneli, kun saat kaapattua koko "Misu-kääretortun" mukaasi! :-D Kiva uusi ulkoasu täällä muuten!

      Poista
    3. Joo, Misu varmaan aina manaa pienessä mielessään, että pitikin nyt mennä tänne tunneliin, kun joutuu huoneeseen! Kiitos!

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)