lauantai 15. helmikuuta 2014

Kissojen monet ammatit

 Meidän kissoilla on kaikilla omat ammattinsa.
Misun tavallinen pianon soitto asento...
 Misun ammatti on selvästikkin muusikko. Misu on soittanut pianoa jo kolme vuotta. Se on esiintynyt myös muutamia kertoja esim. omistajan syntymäpäivillä. Musiikkilajina Misulla on selvästi kauhu musiikki.
Misu valmiina, jos joku joutuu veden varaan!
 Misun harrastuksena on meripelastus, kuten kuvasta näkyy. Siinä Misu on todella hyvä. Jos joku on joutunut veden varaan, Misu rientää rannalle maukumaan rohkaisevia maukaisuja.
Kulmakunnan kuuluisin katti eli Räppäri Pipa!
Pipsan ammatti on selvästikkin räppäri. Artisti nimenä toimii Räppäri Pipa. Pipsa ja Misu tekevät paljon yhteistyötä, Misu soittaa pianoa ja Pipa räppää.
Misse puun ajossa
Misse on ammatiltaan farmari. Missellä on hurjan suuri tila, jota se hoitaa huolella.Missen lempieläimiä ovat hevoset. Misse hoitaa tilan kaikki työt, jopa puiden ajon.
Koko tiimi on nyt kasassa!
Yhdessä kattimme ovat hyvä tiimi! Misu ja Pipa musisoivat ja Misse hoitaa talon työt. Jos Misse tai Pipsa joutuvat merihätään, Misu rientää paikalle! Toimiva kissa kolmikko siis!


2 kommenttia:

  1. Kunpa pääsisinkin kattien esitystä kuuntelemaan! :) Misse voisi rakentaa hienon lavan Misulle ja Räppäri Pipalle. Ne eivät varmaan turhaan esiintymistä jännitä. Molemmilla on niin letkeän näköinen tyyli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tervetuloa vaan! Voisi olla, että Pipa luikkisi pöydän alle piiloon, mutta Misua ei paljon jännitä. :) En tiedä mitä Misse sanoisi jos kuulisi joutuvansa vielä muiden farmin töiden lomassa rakentamaan toisille esiintymis lavan... Ainahan voisin kysyä! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)