maanantai 2. huhtikuuta 2018

Maaliskuun...

Mukavin ajatus
Maaliskuun kantava ajatus on ollut ajatus lähestyvästä kesästä. Tällä hetkellä tätä postausta kirjoittaessani ei kyllä kesän lähestyminen oikein kuulosta realistiselta, kun ulkona pyryttää vaakatasossa lunta ja kaikki hautautuu puuterilumeen. Kesän tulosta voi kuitenkin olla varma, koska hevoset ovat alkaneet tiputella runsaasti karvaa, samoin kuin kissatkin. Päivät ovat ihanan pitkiä ja vielä seitsemän aikaan näkee lähteä ratsastamaan! Mukavalta tuntuu myös ajatus siitä, että enää yksi jakso koulua ennen kesälomaa jäljellä, vähänkö on mennyt eka vuosi vauhdilla!

Mahtavin kuva

Kuvailujen oltua melko vähäisiä, lempparkuva viime kuulta löytyy HHF-kansiosta!

Mieluisin Instagram-kuva & postaus
Luetuin postaus maaliskuussa oli Helsinki Horse Fair-postaus, joka keräsi itselleen 190 katselukertaa. Jos et ole vielä lukenut kyseistä postausta, käy tsekkaamassa!


Mieleenpainunein ratsastus
Ratsastuksia mahtui maaliskuuhun jo taas vähän enemmän kuin helmikuussa, kuten sanottu, päivät pitenee! Parhaiten on jäänyt mieleen meidän kahden hevosen maasto, jossa laukattiin pitkästä aikaa yhdessä kummallakin hepalla! Oli kyllä kivaa pitkästä aikaa! Hevosten kanssa touhuttiin paljon muutakin kuin ratsastettiin; Sónata varsinkin tykkäsi ihan hirmuisesti talutuslenkeistä ja Eemelin kestosuosikki on aina vaan jalkapalloilu.

(c) Aino

Mallikelpoisin eläin
Maaliskuun aikana otin ihan älyttömän vähän kuvia! Ehkä hiihtoloman alkajaisiksi Ainon napsimat pari tuhatta kuvaa hepoista on vähän laksenut kuvausvimmaa, en nimittäin vieläkään ole ennättänyt käsitellä kaikkia kuvia saatika kirjoitella niiden kanssa mitään tänne! Nyt kun rupean muistelemaan, otin kuvia vain kolme kertaa koko kuun aikana; Horse Fairissa, vuohien lehtiesiintymisestä (kohta lisää!) ja pääsiäisenä pupuista! Siksipä kuun mallikelpoisin eläin saa tällä kertaa olla viime postauksessa esiintyneet puput!


Merkittävin juttu
Maaliskuussa tapahtui muuten yksi tosi jännä ja merkittävä juttu, josta en muistanut tänne blogiin mitään sen kummemin kirjoittaa. Muistatteko meidän viime kesän vuohileirin? No, silloin meillä vieraili Koululainen-lehden toimittaja ja valokuvaaja ja he tekivät meistä jutun lehteen! Maaliskuun Koululaisessa siis poseeraa meidän sorkallisia ja taisipa kuvissa vilahtaa Sonttukin. Aika uskomaton fiilis oli kyllä, kun avasi kaupassa sen lehden ja sieltä kurkisti tuttuja sarvipäitä. Tästä seurasi myöskin se, että saatiin tosi paljon uusia leiriläisiä meidän ensi kesän leireille, joille on muuten vielä pari paikkaa vapaana (vink vink!)!

"Kattokaa kaikki, siellä me ollaan!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)