perjantai 30. maaliskuuta 2018

Pääsiäispupja liikkeellä!

On pääsiäinen taas, ja lumet sulaa maas! Tänä vuonna oli suunnitelmissa vähän viime vuotta haastavammat pääsiäiskuvaukset, viime vuonna senkuin istutin Misun olohuoneen pöydälle ja annoin kameran tehdä tehtävänsä. Tänään vietiin pääsiäiskuvaukset uudelle tasolle ja rakennettiin kunnon kuvauspaikka, jotta saataisiin tälle vuodelle pääsiäispotretteihin pitkäkorvaiset ja hurjan paljon kasvaneet puput!

"Mikä on tuo valo, joka häikäisee? Yritä tässä nyt poseerata, kun toisesta suunnasta joku kiusaa tuollaisella tosi kirkkaalla valolla ja toisella puolella ahdistelee yli-innokas kissa!"

"Apua, tulkaa auttamaan, ei haluta olla bloggaajan pupuja!"

"Näinkö tässä pitää möllöttää?"

Pääsiäispupu Stitch suunnittelee kananmunien piilottamista...

Kaverit olivat ihan ihmeissään joutuessaan yht'äkkiä ulos

Varsin mallikasta blogipupun toimintaa!


En kestä, miten söpö Stitch onkaan :3

Niin, ja jos joku on sattunut unohtamaan näiden nimet; oikealla Lilo ja vasemmalla Stitch

 Pieni kuulumispläjäys pupujen häkin puolelta tähän väliin. Joku saattaa muistaa, että syksyllä saimme tietää, että meillä on kanihäkissä kummankin sukupuolen edustajia. Silloin puput joutuivat eroamaan toisistaan. Ero pysyi kuitenkin sillä tavalla kummallekkin mukavana, että kanit näkivät toisensa koko ajan verkon läpi ja pystyivät nukkumaan kylkikyljessä kuitenkin ilman liian läheistä kontaktia ja vaaraa pikkupupuista. Leikkausaikaa siis aloimme pohtimaan Stitchille, ja hiihtolomalla kuskasimme pienen ja pelokkaan Stitchin eläinlääkärille operoitavaksi. Operaatio sujui hyvin ja poika parani tosi hyvin siitä! Nyt ollaan uskallettu päästää pupuja taas tutustumaan toisiinsa uudestaan pienellä varauksella, jos ne jostain syystä tappelisivatkin hurjasti. Suurempia ongelmia ei ole uudelleen tutustumisessa ilmennyt ja nyt puput ovat jo pomppineet päivät yhteisessä häkissä. Nyt pääsiäisloman aikana poistetaan varmaankin väliseinä kokonaan ja pitkäkorvat pääsevät palaamaan normaaliin arkeen.

Varsin taitava pääsiäiskuvaposeeraja!


"Nyt laita se kamera pois, lähetään sisälle!!"

Näiden kuvien myötä;
Oikein hyvää pääsiäisen aikaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihka oikeita pääsiäispupuja! <3 <3 <3 Ihanasti Lilo ja Stitch nököttävät kylki kyljessä, joten eiköhän yhteiselo suju suloisesti. Elämä blogikaneinakin alkaa varmasti tuntua kevättä kohden mukavammalta ja mukavammalta. Ei ole kaukana se aika, kun pupuduo pääsee poseeraamaan voikukan lehtien keskelle. Ihanaa pääsiäistä koko teidän jengille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ovat olleet jo pari päivää koko ajan samassa ja hyvin sujuu yhteiselo! :) en malta odottaa että pääsen totuttamaan pitkäkorvia kameran kanssa heilumiseen voikukkien keskellä. Mukavaa pääsiäistä teillekkin!

   Poista
 2. Ihania pupuja! ��❤️
  Käy kurkkaamassa blogistani pupujeni kuvia
  https://nouw.com/suviannika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo ovat kyllä ihan syötävän suloisia. :) ihania pitkäkorvia siullakin blogissa, kävin katsomassa!

   Poista
 3. Ihanaa nähdä pupuista kuvia ja juttuja! :) ♥

  Pupujen nassut ovat kyllä jotain aivan sanoinkuvailemattoman söpöä. Parasta on valkoinen kani, joka on syönyt porkkanaa sotkien sillä siinä ohessa koko naamansa :D Meidän Henni on juuri tällainen, aina naama oranssina kun on ollut porkkanaa tarjolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! Noiden naamoja voisi kyllä ihastella vaikka koko päivän. :) mä en oo vielä onnistunut bongaamaan porkkananassu Stitchiä, voin vain kuvitella miten söpö näky se olisi! :D

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)