sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Mitäs spesiaalia laitetaan?

Aika. Se mahdottoman nopeasti menevä asia, jota ei uskoisi miten vauhdilla se meneekään. Siis ihan tosissaan, missä välissä on muka mennyt kolme vuotta?? Vähän reilu kolme vuotta sitten nimittäin julkaistiin tähän blogiin historiansa ensimmäinen postaus!



Vuosipäivät vaan vilahtelevat ohi niin blogilla kuin blogin päätähdilläkin, Sónata ja Eemelikin ikääntyivät virallisesti vuoden ensimmäisenä päivänä ja niiden ikämittarit näyttävät nyt 24 ja 13 vuotta. Ihan oikeasti, mihin tämä aika karkaa. Kissat täyttävät tänä vuonna jo 9 vuotta ja vuohipuolella juhlitaan seuraavaksi Tytin 4v synttäreitä joita seuraa heti Sohvin 5v juhlat. Ihan hurjaa, Sasukin on jo 11.

Aina yhtä aurinkoinen Sasu

Valppaana jäällä keppiä odottelemassa...


Niin siis se keppi oli tällä kertaa tämän kokoinen, se kummasti aina pienenee joka heiton jälkeen...
 Tämän postauksen pointti ei kuitenkaan ollut ihmetellä menevää aikaa vaan tulla vähän kyselemään, mitäs spesiaalia te oikein haluaisitte? Blogin vuosipäivän lisäksi nimittäin paukahti 400.postaus nettiin ihan muutama postaus taaksepäin. Sitä en edes ennen julkaisua huomannut, voikohan sekään pitää paikkaansa?

Sasu ei oikein pysy  mukana, miksi sen kuvat olivat kuvittamassa näin kauhean epäselvää postausta, mutta pakko kyllä sanoa että en tiedä! :-D
Eli nyt kaikki erikoispostausideat kehiin, jotta saadaan jotain spesiaalia ennen seuraavaa vuosipäivää ja satasta! ;)

6 kommenttia:

  1. Minua kiinnostaisi tallitilojen esittely :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. laitetaankin idea muistiin, jossain vaiheessa tämä kyllä täytyy toteuttaa! :)

      Poista
  2. Hmm, ainakin videot ois tosi kivoja! :)

    VastaaPoista
  3. Onnea! Olet kirinyt jo yli 50 postausta mun edelle! :-o T: Laiskamato. Videopostausta mäkin toivon. Jokin ratsastustempaus - tai jokin ääninäytevideo, jossa kaikki eläimet saavat sanoa jotain tärkeää, kuten "mä-ä-ää". <3 Näkemisiin pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kiitoksia! :-D Täytynee lähteä video moodilla kuvailemaan seuraavaa postausta! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)