perjantai 24. maaliskuuta 2017

Esteitä, kärryttelyä, länkkäriä...

Viikko siinä jotenkin taas vierähti ihan kevyesti ja blogi sai olla ihan hissukseen... Nyt on tuolla luonnoksissa jo muutama postaus tulossa, joten nyt ei pitäisi olla ihan näin hiljaista. Viiko sitten oltiin pakkailemassa reppua lauantain messupäivää varten, aamulla oli aikainen lähtö kohti Helsinkiä! Tuttu tapahtuma, Horse Fair tuli siis taas kierrettyä läpi ja oli taas kyllä kivat messut! Tällä kertaa miulla oli tosiaan bloggaajapassikin matkassa mukana. Niin paljon näkemistä, ihastelemista, ostettavaa, paijattavaa... Mulla oli listalla ylhäällä sellaiset must see-ohjelmanumerot, mikä kyllä helpotti huomattavasti messuilua niin tiesi ainakin suurin piirtein, milloin kannataa olla tapahtuma-areenan laidalla kameran kanssa heilumassa. Listalle pääsivät Suomenhevosten katrilli, dressage meets western-esitys, poliisiheppojen leijonanmetsästys, Driving dressage (?) kilpailu ja tietenkin kutkuttavan jännittävät esteluokat päivän lopuksi. Näiden välissä oli onneksi sopivasti aikaa kierrellä kojuja läpi ja hypistellä kaikkea mahdollista (onneksi meidän hepat ei juuri mitään tällä hetkellä tarvitse, muuten olisi ollut melkoiset kantamukset päivän lopuksi..) ja ihastella näytillä olevia rotujen edustajia (niitä hevosia siis ;D).

Pienen pienet aasit olivat niiiin ihania että aloimme harkitsemaan tälläisen ottamista Eemelin leikkikaveriksi... :D

Suokkien katrillia oli hauska seurailla :)

Tämä oli mun lemppari esitys ihan ehdottomasti!
 Mun lemppariksi jäi kyllä tänä vuonna tuo länkkäriaiheinen esitys, jossa oli siis western ratsastaja pienellä ja ketterän näköisellä ratsullaan ja kouluratsastaja hirmuisen suurella ja isoliikkeisellä kouluhepalla ottamassa mittaa toisistaan. Oli tosi hauska seurata lännenratsastajaa, kun tuota lajia nyt on muutaman kerran tullut ratsastettua. Samalla kun koulupolle tepasteli hienoa koottua ja lisättyä ravia, lännenratsastaja esitteli hevosensa kiitolaukkaa ympäri kenttää.

Kokoero on ihan pieni... :)

Miua harmittaa ihan suunnattomasti, kun en ollut säätänyt asetuksia kohdilleen kamerassa vielä tässä vaiheessa, mutta ehkä kestetään nämä vähän suttuiset kuvat...? :)


Noin puolessa välissä siten tapahtui ratsujen vaihto. Se oli hauskaa katsottavaa, ei oikein sopinut sinne suuren kouluhepan selkään stetsonipäinen ratsastaja, eikä länkkäripollen selkään oikein sopinut kouluratsastaja... Hyvin kuitenkin onnistui kummallakin ratsastukset vähän erilaisillakin hevosilla. :D




On nämä hevoset kyllä niin taitavia, ei voi muuta sanoa! Ei onnistuis meidän hepoilla...

Tätä kisaa oli hauska seurata, vaikka alkuun idea oli vähän hukassa... Kuvassa muuten koko kisan voittaja!





Estekisan alussa säädin kamerasta kaiken mahdollisen ja sen tuloksena on näin kivoja kuvia! Tykkään itse varsinkin tästä toosi paljon! :)

Arvatkaa vaan tuliko hinku päästä kuvaamaan ulkokisoja... Täytyy varmaan lähteä tutkimaan kipaa...



Jotenkin tuli vaan näistä kimoista kuvia esteillä tällä kertaa... :)


Niistä kimoista sai nimittäin vähän paremmin kuvia kuin näistä tummemmista kavereista...

Älyttömän nätti otus sanon minä!


Ihan ei tyhjin käsin messuilta tarvinnut lähteä, vaan matkaan tarttui tuliaisia heppojen lisäksi myös kissoille. Ostin pienellä bloggaaja alennuksella hevosille tälläisiä nameja, ilmeisesti eestiläisiä. Vielä en ole niitä saanut aikaiseksi napata talliin lähtiessä mukaan, joten makutestiin ne eivät ole vielä päässeet, kerrotaan sitten kyllä mielipidettä kunhan ehditään maistelemaan! Bloggaajapassilla lähti mukaan myös kissanruokanäytteitä, ja voin sanoa näistä jo että meidän kissat tykkää! Samantien on kupit tyhjänä kun näitä ruokia niille laittaa. Viimeisenä mukaan lähti ihan täysin heräteostoksesna uusi riimunnaru. Eipä sen kummempaa tällä kertaa!




2 kommenttia:

  1. Kiva postaus messuilta! Siellä oli varmaan kivaa :) Me oltiin vähällä lähteä Winnien kanssa messuille möllöttämään, mutta toisaalta ihan hyvä, että reissu kaatui lyhyen varoitusajan takia kyytiongelmiin. Ponilla oli messuviikonlopun aikaan kotona kiima pahimmillaan... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ehkä tosiaan oli hyvä, että ette lähteneet messuilemaan Winnien kanssa, olisi voinut messukeskuksessa olla muuten kova meno! :D

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)