lauantai 5. marraskuuta 2016

Parhaalla on värinsä, sininen

ARVONTA ON  PÄÄTTYNYT! Arpaonni suosi tällä kertaa Idaa, ja maanantaina lähtee hänelle sitten liput postiin. Kiitos kaikille osallistujille!

Tuo otsikkona oleva Fazerin mainoslausahdus on ihan oikeassa, Fazerin sininen suklaa on ihan parasta ja jos olen oikein ymmärtänyt, esim ratsastuskilpailuista paras saa sinisen ruusukkeen..? Koska tallissamme asustaa paras suomenhevonen, on silläkin ihan oikean värinen satulahuopa ja otsapanta... Vihdoin ja viimein löysin Eemelille sen arvolle sopivan värisen satulahuovan, joka oli sopiva lompakollekkin. Huopa matkusti tiukasti matkalaukkuun pakattuna kaukaa Göteborgin Hööksistä aina meidän talliimme saakka.

"Olen paras, ja tiedän sen!" ☺

"Ootteko kateellisia mun hienosta huovasta?"
 Olin hyvin onnellinen, kun huovan reunaa koristi vielä valkoinen nauha, niin saatiin suokkipojalle ihan Suomen värit varusteisiin! Nyt on sitten ihan sävy sävyyn otsapanta ja huopa, tykkään! Vitsailin äidilleni, että pitäiskö vielä hommata Eemelille sinivalkeat jalustimet, mutta ehkä me näillä mennään. :) Vielä ei niin varusteurheilijoita olla... Alunperin ajattelin ostaa Empulle huovan, jonka kyljessä komeilisi vauhdikas Polle, mutta Hööksin värivaihtoehdot ei oikein miellyttäneet silmää niin onneksi löytyi sitten tämä.
On se hieno♥
 Valitettavasti uuden huovan käyttö on jäänyt toistaiseksi hiukan vähälle, kun lumi otti ja tuli taas maahan ja meidän hepoisilla on vielä kesäkengät jalassa... Kengittäjä on kyllä jo kutsuttu, toivottavasti kohta päästäisiin pian kunnolla taas lenkkeilemään!
Ei vaan Eemelin satulavyö meinannut mennä kiinni, kun ensimmäisen kerran uuden huovan kanssa lähdettiin liikkeelle...
Ai niin, sitten vielä blogi asioita tähän loppuun! Lokakuussa blogia eniten kommentoi Tiia Emilia, ja hänen blogiinsa löytyy linkki tuolta sivupalkista. Ajattelin vielä tämän vuoden loppuun saakka jatkaa tällä systeemillä eli blogia eniten kuukauden aikana kommentoinut saa blogilleen pienen mainospaikan Tallin tarinoiden sivupalkista. Muistakaahan siis kommentoida! Sitten vielä toinen asia. Eli blogin joulukalenteria alan pikkuhiljaa kokoamaan luonnoksiin ja yhtenä luukkuna on 24 faktaa jostakin eläimestä. Minä en vain osaa päättää kenestä nuo faktat kirjoitan joten laitan tuohon blogin sivupalkkiin kyselyn, kenestä olisi kivointa lukea erilaisia faktoja. Vastailkaahan siihenkin sitten aktiivisesti ja kommentillakin saa oman mielipiteensä jättää! :)

6 kommenttia:

  1. Jee kiva postaus, ja ihanalta näyttää :)

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Onpa Eemeli tyylikkäänä! :) On ehkä hyvä, ettei mulla ole heppaa, koska sillä olisi varmaan jokin pinkki glitter-loimi. Sellainen sopisi kivasti mun violetteihin ratsastushousuihin... *huoh*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eemeli kiittää kehuista. :) voin kuvitella... ;)

      Poista
  3. Meillä kanssa suunnitteilla sininen väriksi kamoihin. Täytys vaan saada aikaseks lähtee Wahlstenille shoppailemaan. Tarkoitus olisi siis ostaa ainakin sininen silatyyny, sinivalkea otapanta ja sinivalkea rintaremmi. Eemelille sopii hyvin sinivalkea.

    www.karrytellen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä onkin vähän enemmän sinisiä kamoja siis tiedossa! Meillä ei oikein muita kamoja edes ole mihin voisi värivaihtoehtoja pohtia, no riimut tietty huovan ja otsapannan lisäksi.
      Kävin kurkistamassa siun blogiin, oikein mukavan oloinen blogi siulla! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)