sunnuntai 23. lokakuuta 2016

3 vuotta ja viikko

Uskoisikohan sitä, että meidän pienen pieni Tytti täytti viikko sitten jo kolme vuotta?! Aika menee niin kamalaa vauhtia, vastahan Tytti oli ihan pienen pieni pallero, joka opetteli vuohena olemisen saloja isosiskon ja äiskän opastuksella. Nyt se huitelee menemään niinkuin ainakin isot vuohet, vaikka minulle se on yhä se pikkuinen karvapallo mikä se oli syntyessään. Aika menee niin nopeasti, että en edes muistanut Tytin oikeana synttäripäivänä 16.11. pikku vuohen juhlaa. Vasta seuraavana päivänä muistui mieleeni että Tyttihän on syntynyt lokakuun puolenvälin kieppeillä ja kalenterista tarkistettuani podin syyllisyyttä, kun en muistanut osallistua vuohien juhliin oikeana päivänä... No, ehkä ne antoivat minulle anteeksi tämän unohduksen kun lenkitin niitä yhtenä päivänä hiukan pidemmän kaavan mukaan ja jopa kameran kanssa.

"Minä olen se synttärisankari tällä kertaa! Ajattelin että mentäis koko vuohijengin voimin metsäilemään, mutta tääl on kulemma niin kylmä ettei mukaan mun synttärikävelylle päässyt mun lisäksi kuin Lilli ja Vili. No, käyhän sekin, on ne niin mukavia tyyppejä!"


"Mitä? Kuka puhui synttärikävelystä? Pääsenhän mä mukaan?"
"Jes, Tytti lupas ottaa mut mukaan!"

"Minäkin pääsin mukaan! Ei täältä enää ihan kauheasti löydy syötävää, mutta ihan kiva täällä on köpötellä menemään."

"Tarjoilu alkaa tosiaan olla jo hiukan heikonlaista, mutta kyllä täältä vielä jotain löytyy!"

"Kakkuakaan en saanut tänä vuonna... Saatiin kuitenkin tänään muita herkkuja niin ei mua kauheasti sureta kakun puuttuminen."

Juhlaväki tarjoilujen perässä

Onhan tuo Tytti hiukan kasvanut taas, vaikka ihana pikku pallo on edelleen♥

Synttäripose, jonka Lilli melkein pilasi... :)
Synttärisankari haluaa muistuttaa kaikkia, että enää tämä viikko lokakuuta jäljellä, jonka jälkeen eniten blogia kuukauden aikana eniten kommentoinut saa bloginsa Tallin tarinoiden sivupalkkiin! :) Tulevalle viikolle on luvassa paljon postauksia, joten pysykäähän kuulolla!

2 kommenttia:

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)