maanantai 29. kesäkuuta 2015

Hyppyjä irtona

Leiriltä suoriuduttu, ja hengissä yhä ollaan! Leiri kuvia en ole vielö saanut, joten leireilypostauksia saatte vielä hetken aikaa odotella, mutta kun niitä alkaa tulemaan niin niitä muuten tulee! :)
Jokunen aika takaperin rakenneltiin Vilman kanssa irtohypytys kuja, jota testailtiin Sontun kanssa. Eemeli ei ehkä olisi ihan älynnyt ideaa... Enivei, kujaan väsättiin kaksi pikkuista estettä, jotka tamma ylitti kyllä leikiten! Ei ollut mitään onkelmia päästä ylitse, seuraavalla kerralla täytyy hiukan nostaa esteitä korkeemmiksi, pikkuhiljaa kuitnekin alotellaan tätäkin harrastusta...

"jassoo, vai tälläistä tänään..."
"noo, voishan sitä vähän loikata..."

<3




<3

 Tuo meidän kuja raknetui vaikka sun minkälaisista korokkeista, jotta tammalainen edes pysyi esteiden kohdilla.. Mustia puunkanto laatikoita oli käytössä ties kuinka monta ja Lillin agi juttujakin taisi olla menossa mukana, kuten myös oari maitotonkkaa. :) Muuten, tuli Lillistä mieleen, että meille nyt ruoesi keikkoja tulemaan kilien kanssa, pitäsi olla lauantaina esiintmässä yhdellä kyläkirpparilla! Ollaan ihan pääesiintyjinä siellä... ja nyt jo hiukan jänskättää! Tosin, ei oo kyllä mitään syytä jännittää kilien puolesta, jos kamut hoitavat homman yhtä hienosti kuin edellisellä kerralla, ja nyt tapahtuma on sentään ihan rauhaisalla paikalla, ei keskellä kaupunkia! :)
Toinen tulee niin hurjana


 Nyt on hiukan ollut taas opettelua hepoilla miun leirin jälkeen, kun on taas alkanut liikutusta olemaan, olihan ne ihan vaan lomalla kokonaisen viikon, ja sen kyllä huomaa! Molemmissa on virtaa kuin ruutitynnyreissä ja kaikki on ihan hirmu jännää koko ajan. Eilinen maastolenkki meni kyllä lomasta huolimatta ihan nappiin, ravi sujui hienosti ilman hötkyilyä, laukka nousi tosi hienosti ja loppupätkään saatiin ihan täydellistä tölttiä! Ei voi olla kuin tyytyväinen <3 Eemelinkin kanssa sujui eilinen ratsastus ihan hyvin. Mentiin pihalla ihan vaan muutama kierros, jotta saatiin edes hiukan virtaa pois ja jotain puuhaa pollelle. Ennen ratsastusta saivat kyllä molemmat hepat juosta tarhassa vielä irtona, jotta säästyttiin enimmiltä virroilta. Tässä taas opetellaan viikon tauon jälkeen, ihanaa oli kyllä päästä oman, tutun ja turvallisen pollen selkään. Tosiaan, leirpäivitystä saatte heti, kunhan saan kuvat! :)

2 kommenttia:

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)