perjantai 9. toukokuuta 2014

Rositan synttärit

Nyt on kulunut jo 32 vuotta siitä, kun Rosita syntyi tumman ruskeana maailmaan. Nyt se on kuitenkin täydellinen kimo. Juhlistimme heppojen kanssa tänään Hompsun pitkää ikää. Rositalle itselleen ei kylläkään kerrottu oikeaa ikää, masentuu pian. Kerroin sille, että juhlimme sen kaksi vuotis synttäreitä! :)

Ensiksi tein jokaiselle hevoselle oman pienen kakun. Rosita sai tottakai hiukan isomman. Kakkuihin tuli pohjalle joko paahtoleipää tai ruispala ja kantena oli näkkileipää. Väliin tulikin sitten hiukan enemmän tavaraa, voikukan lehtiä, kauraa ja hyppysellinen hevosten rehua. Pinnalle laitoin koristeeksi vielä vähän kauroja ja pienen kuusen palasen.
Rositan kakku
Roistan kakku ylhäältä katsottuna
Sónatan ja Eemelin kakut
Sontun ja Empun kakut ylhäältä

Emppu odottaa jo herkkuja...

Sónatasta puhumattakaan!
Sonttu tuhoaa, okei tuhosi jo oman kakkunsa...
Rousk, rousk! Oli hyvää!
Eemlikin löysi viimein oman kakkunsa

Viimeisistä murusista meinasi jo tulla riitaa

Synttäri sankari 32v <3
"Anna jo se herkku!"
Rositakin ahmaisi kakkunsa nopeasti

"NAM, oli hyvää! Kiitos!"
Moni ei arvaa, että Rosita on jo 32. Tuskin kovin moni sen ikäinen poni tai hevonen vielä vetää pukkilaukkaa tarhassaan kuin pieni varsa tai potkii seiniä kun ei saa heiniä ajoissa. Rosita ei kuitenkaan suostu kertomaan pitkän iän salaisuuttaan...

Toinen on vaan niin ihana!! <3 Onnea Rositalle!

4 kommenttia:

  1. Rosita tietää, että ikä on vain numero. :) Nuorekas asenne on kaiken A ja O. Onnittelut päivänsankarille ja juhlijoille!

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)