torstai 29. toukokuuta 2014

Pikku Lilli Hilmunen suuressa maailmassa

Käytin tuossa yksi päivä taas suurta vuohilaumaani lenkillä metsässä, ja kun olin viemässä "kilejä" sisälle, niin siellä marssikin Lumikki vastaan ja syöksyikin samantien kauralaarille. No, eihän siinä mitään. Telkesin kaikki muut vuohet karsinoihin, mutta Pikku Lilli jäi siihen sitten ja ajattelin, että no sehän voi lähteä sanomaan äitilleni että ollaa tultu takasin. Niinpä Pikku Lilli Hilmunen lähti käymään "suuressa maailmassa" aivan ilman kaverien tukea. Vein siis Lillin käymään sisällä, kun äitiäni ei näkynyt missään. :)

 Sisällä ollessan Lilli oli ihan ihmeissään ja mietti varmaan, että miten ihmiset voivat elää näin? Outo, kopiseva lattia tuli testatuksi pienten sorkkien alla, ja keittiön tuolit saivat myös osansa Lillin ihastelusta.
Nyt kiireesti pois! :)
Lopulta, kun avasin ulko-oven, niin Lilli pinkaisi hilmusta vauhtia mäen alas, suoraan tallin oven eteen. Taisi olla Pikku Lilli Hilmuselle liian Hilmunen kokemus!

5 kommenttia:

  1. Harvoin näkee kiliä olkkarissa! :-D Harmillisen harvoin - kyllä meille saisi tulla tuollainen pikku söpöläinen sorkkiaan kopistamaan. <3 Mikä seikkailu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! On meidän olohuoneessa tainnut joskus kanakin saapastella... :) Maalla on mukavaa!

      Poista
  2. Ihana Lilli Hilmunen!♥ päässyt oikein sisällä käymään!

    VastaaPoista
  3. Lilli varmaan mietti, että eihän täällä edes kasva voikukkia eikä ruohoa niin ei ole mun juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan varmasti! Kyllä sitä pikkuisen hirvitti pianon kyljessä näkyvä oma peilikuva... :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)