tiistai 27. kesäkuuta 2017

Vuohileiri 2!

Tallipihallamme oli iloista touhuilua kesän alussa, kun järjestimme ihan ensimmäisen vuohileirin (leirin tunnelmia voit lukea täältä). Koska leiriläiset antoivat niin ihanaa palautetta ja vuohet, leiriläiset sekä ohjaajat olivat innoissaan leiristä, päätimme laittaa toisen leirin pystyyn loppu kesälle! Nyt siis jos missasit ensimmäisen vuohileirin syystä tai toisesta, on aika ilmoittautua Vilkkaiden sorkkien 2. vuohileirille!

Ennen ekaa leiriä otetut kuvat vuohien harjoituksista

Lilli esittelee mielellään leiriläisille temppuja

Lilli voi kertoa, että leipää tulee tarvitsemaan paljon leirin aikana!

Leiri järjestetään loppukesällä, 7.-9.8.2017 ja on sisällöltään sama kuin ensimmäinen leiri. Leirillä pääsee mm. hoitamaan vuohia (leiriläisille jaetaan leirin ajaksi hoitovuohet, joita hoidetaan joka päivä) ja tilan muita eläimiä, pomppimaan agilityä vuohien kanssa sekä kentällä että maastossa sekä oppimaan paljon uutta vuohista! Viimeisenä päivänä pidetään myös agilitykisat, joissa jokainen leiriläinen pääsee kisaamaan lemppariksi nousseen vuohen kanssa.


"Tulkaahan kaikki meidän kanssa pomppimaan, se on kivaa!"

Vili mokoma voi vähän juksuttaa leiriläisiä keksimällä omiaan...

Jos olet aina miettinyt, millaista olisi mennä agilityä vuohien kanssa, kannattaa ilmoittautua leirille vielä, kun ehtii. Tai jos olet aina haaveillut tapaavasi tämän blogin päätähdet livenä, on leiri täydellinen tilaisuus viettää kolme päivää eläinten kanssa! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.7.

Lue lisää Vilkkaiden sorkkien sivuilta (linkki) ja ilmoittaudu mukaan!

"Niin, siinäs kuulitte, nyt kaikki ilmoittautumaan!"


"Minunkin kanssa pääsee pomppimaan jos vaan haluaa! Tervetuloa!"

2 kommenttia:

 1. Nyt kysyn tyhmän kysymyksen, mutta onko vuohelle olemassa "päitsiä", vai talutetaanko niitä aina "kaulapannasta"? :D Tuli vaan mieleen tässä lukiessa- pitäisi varmaan tulla sinne leireilemään, niin tutustuisi näihin otuksiin tarkemmin! :) Tykkään ihan hirveästi kaikista eläimistä, mutta kieltämättä ei ole tullut oltua vuohien kanssa pahemmin tekemisissä- olisi kiva koittaa, mihin kaikkeen ne pystyvätkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tyhmiä kysymyksiä ole olemassakaan! :) Vuohille on päitsiä, kuten hevosillekkin, mutta meillä on käytössä vain kaulapannat. Päitsien käyttö tulisi opettaa vuohille jo ihan pienenä, jotta ne oppisivat niiden kanssa kulkemaan, eikä ole tullut opetettua. :) Vilillä tosin on parikin riimua (toiset menivät heti pieniksi) kun olen yrittänyt opettaa sille ohjasajon perusteita. Muut vuohet luultavasti olisivat ihan ihmeissään jos niiden päähän laitettaisiin riimu! :D
   Tervetuloa vaan tänne leirille! ;D

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)