torstai 14. huhtikuuta 2016

Hymyileviä hyppääjiä

Ratsastus on ollut jo ainakin viikon tauolla meidän mäen hepoilla. Metsäpoluilla on meillä niin hurjia routakuoppia, ettei olla uskallettu lähetä riskeeraamaan hevosten jalkoja niiden kanssa. Nyt ollaan heppojen kanssa kehitelty vähän erilaista ohjelmaa kun ei ratsastuksesta ole tullut mitään. Ohjelmassa on ollut irtojuoksutusta, agilityä, temppujen opettelua, ihan muuten vaan chillailua ja irtohyppelyä. Pitkät tovit on tullut vietettyä aina koulupäivän jälkeen heppoja harjaillen ja paijaillen tai niiden tarhaa siivoillen. Viikonloppuna rakentelin taas hienon irtohypytyskujan karvakorville ja laitoin pari estettä niille taas pystyyn. Ihan pieniä esteitä taas, mutta pääasia meille on se, että kaikilla on hauskaa!




♥♥
Laitoin äitini hoputtamaan hevosia ja itse juoksin kameran kanssa ees taas kujaa kuvakulmaa vaihtelemaan. Alkuun aloiteltiin maapuomeilla ja muutaman kerran jälkeen nostettiin esteet pikkuisiksi pystyiksi. Molemmat hevoset vaikuttivat innostuneilta hyppimään, jopa jääräpää Eemeli, joka yleensä vain tyytyy lompsimaan puomien yli nipinnapin. Nyt Eemelikin ihan jopa nosti kunnolla jalkojaan, mutta aina kun Eemeli meni edellä ja Sónata perässä, joutui Sonttu pettymään kun herra Eemeli vahingossa aina onnistui tiputtamaan puomin... Hups. No aina ei voi onnistua...


Pallerot tulee!


Näin mennään maapuomin yli! :)

Ihan tosissaan oleva estepony ♥♥♥


Ja sit se wannabe estehevonen ;)






Loppuun otettiin Sontun kanssa yhteishyppy :)
Kuten sanoin alussa, olen yrittänyt opettaa hepoille hiukan uusia temppuja. Ensimmäinen opittu temppu on hymyily. Sónata osaa tämän jo hirmu hienosti, Eemelin kanssa on vielä hiukan hakusessa... Sónata aina innostuu irvistämään ihan kunnolla kun pari kertaa käskee hymyilemään... :') Ajattelin tehdä jossain vaiheessa jotain heppa-agility postausta, heti kun saan vielä jotain opetettua näille...
Kärsäkäs

Tyylinäyte hymyilemisestä!
Tulisikos teiltä kysymyksiä tai kuvatoiveita 300.postaukseen? Se on jo pari postauksen päässä ja pian pitäisi päättää, mitä spesiaalia teen! Nyt siis kommenttia kiitos, mitä toivot! :)
On miulla sitten nätti poni... ♥

6 kommenttia:

  1. Ihania hyppykuvia hevosista ja tuo viimeinen kuva on kyllä upea! :D Sónatahan osaa hymyillä jo hienosti! :) Minä ainakin tykkäisin, jos tekisit taas vaikka jonkinlaisen videon 300 postauksen kunniaksi! Toivekuvapostaus olisi myös yksi hyvä vaihtoehto :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sonttu aina parin varovaisemman hymyn jälkeen alkaa hymyilemään ihan kunnolla, vähän väliä irvistelee että saiskos leipää... :D kiitoksia postaustoiveista!

      Poista
  2. Ihania noi hymyilykuvat :D! Miten onnistuitkaan opettamaan ponit tekemään noin :D? Ja esteponejakin taitaa sulla olla ;)! Onko nää siis minkä rotusia, tosi söpöjä nimittäin :)? 300. postauksen kunniaksi olisi kiva saada vaikka joku ilmepostaus, jossa olisi kaikenlaisia kuvia heppojen ja kaikkien muiden eläinten erilaisista ilmeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sónatalle hymyilyn opettaminen oli tosi helppoa, se nostelee ylähuultaan vähän väliä muutenkin. Otin siis leipää käteen ja nostin etusormen aina pystyyn ja sanoin hymyile, sillä se pikku hiljaa oppi. Kaikki ei kyllä opi tyota ihan noin nopeasti varmaan,ainakaan meidän Eemeli ei oikein vieläkään osaa vaikka ollaan harjoiteltu useat kerrat. Tämä hyvin hymyilevä tapaus eli Sónata on islanninhevonen ja Eemeli joka esiintyy myös hyppykuvissa on suomenhevonen. Molemmista löytyy tarkempaa esittelyä hevoset-sivulta. :) tuo onkin hauska idea, kiitos!

      Poista
  3. Ääk, ääk, ääk - sullakin kohta jo 300. postaus! :-o Menet mun edelle ihan väkisin. Nyt tarttisi kyllä reipastua itsekin taas postailemaan. :-D Hassuja nuo hymykuvat - ja hellyttävän korkealta Sónttu hyppää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin ihmettelen, että missä ihmeen välissä niitä on tullut noin paljon kirjoitettua! Ehkä ne kaikki hetke, milloin olis pitäny lukea kokeisiin tai läksyjen tekemiseen on jotenkin kummallisesti kulunut bloggerissa... Teidän postauksia odotellaan, olis kiva taas lukea Hupsuttamon kuulumisia! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)