perjantai 20. marraskuuta 2015

Kaupunkikuvia reissusta

Blogin hiljaiselo kommentoinnin puolella ei ole johtunut tällä kertaa kiireistä ja kouluhommista, vaan neljän päivän isiitistä Göteborgiin! Lähdimme käymään pienellä lomareissulla saattelemassa sukulaiset kotiin Ruotsin maalle, mikä oiva syy lähteä käymään matkalla! :) Sunnuntai aamuna siis vannotime kaikki elikot olemaan nätisti ja karkaamatta ja ne lupasivat ainakin yrittää käyttäytyä.

Suurin haaveeni toteutui, sain ottaa lentsikka kuvia! :) meno matkalta ei tosin ole muita kuin tämä, kun piti viihdyttää pientä serkkupoikaa. 
 Perillä Göteborgissa sää oli hiukan sateinen, ja seuraavana päivänä saimmekin tutustua kaupunkiin sateen kanssa. Siellä vesi tulee taivaalta yleensä myös tuulen kanssa, joten sateenvarjoista ei ollut hyötyä, piti vain mennä. Kamerani pääsi ulkoilemaan kuitenkin aina, kun sade hiukan lakkasi. Onneksi ei kuitenkaan ihan koko päivää satanut, jotta pääsin harrastamaan minulle hiukan vieraampaa kaupunkivalokuvausta.
Hianot patsaat sateenharmaassa puistossa
 Lähes kaikkialla, mihin menimme, oli jo paljon joulukoristeita paikallaan ja kaikki kaupat olivat jo varustautuneet joulutavaroin. Oli jokseenkin hassua hypistellä jouluisia tavaroita, kun ulkona vihmoi vettä, eikä lumesta ollut tietoakaan. Siellä koristeiden seassa kulkiessa tajusi, että heetkonen, enää kuukausi joululomaan!!

Erään kaupan ihanat näyteikkunat


Kaupoista ei juurikaan lähtenyt mitään mukaan, ainakaan sellaista, mistä tässä blogissa voisi kertoa. Pari kissapatsasta löysin, jotka mahtuivat vielä laukkuun, siinä kaikki eläimelliset ostokset tällä erää.




Maanantaipäivä huipentui kirjaimellisesti paikallisen hotellin 23.kerrokseen. Siellä joimme limut ja kahvit ja minä tietty kameran kanssa heiluin...
Kaupunkia ylhäältäpäin, juurikin sieltä 23.kerroksesta

Harmiksemme suuri huivpuisto, Liseberg ei ollut auki joulukoristeluiden takia. Oli muuten hienon näköinen paikka iltavalaistuksessa!





Seuraava postaus ei ole näin kaupunkikuva täyteinen, vaan siinä onkin eläimiä enemmän kuin laki sallii! :)

2 kommenttia:

  1. Idyllisiä maisemia ja rakennuksia. Tuli joulumieli ja odotus kun katseli noita jouluisia näyteikkunoita :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia!onpas siellä jo jouluiset näyteikkunat. Tämä on kiva blogi ja liityinkin lukijaksi!
    -www.lillijahevoset.blogspot.fi

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)