torstai 13. maaliskuuta 2014

Lumikki ja kaksi kääpiötä

Kaikkihan tietävät sadun nimeltä Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Meidän satumme nimi onkin Lumikki ja kaksi kääpiötä. Lumikki ei tyytynyt vain yhteen kääpiöön, eikä halunnut ihan seitsemääkään... Lumppa tekaisi maanantai iltana (10.3.) kaksi pikkuista kiliä!
Pieni suuri Vili ja ylpeä äiskä
 Saimme siis kaksi pienokaista talliimme. Kavereilla oli jo ensimmäisenä päivänä hurja meno päällä. :)Tässä on oikein reipas pukkipoika Vili. Vili on oikein suuri kokoinen ja koko ajan menossa.
Pikkuinen Lilli <3
 Toinen kili on pieni kuttu. Nimeltään Lilli. Lilli siksi koska toinen on niin pieni. <3
Lilli ottaa paljon mallia isoveljestään.
 Lillikin on melko reipas, mutta ei ole ihan yhtä paljon sylikili kuin isoveljensä.
Reipastakin reippaampi isoveikka
 Lilli tosiaan katsoo paljonkin mallia isoveljen touhuista, mutta joskus se vain katsoo, että mitä ihmettä se oikein touhuaa taas. Jos Lilli huomaa veikan olevan sylissä (jossa Vili viihtyy oikein hyvin...) sekin yrittää kömpiä syliin. Vielä on hiukan kömpelöä menoa, mutta ketterämmin Lilli ja Vili kulkevat kuin moni muu eläinvauva noin pienenä.
Menisinkö syliin vai en? Siinäpä vasta kysymys...

Minäki haluun sylliin!

Pikkuiset kolmen päivän vanhoina
 Kolmen päivän iässä kilimme hyppelevät jo niitä korkeammalle laatikon päälle ja loikkivat vadilta vadille, jos karsinaan on laitettu pesuvateja väärinpäin. :) Pikkuiset jaksavat juosta yllättävän pitkään, jos katsoo miten nuoria ne vasta ovat.
Reippaat pikkukilimme

Yhteiskuva pikku perheestä. Pienet on kuvassa puoli vuorokautta vanhoja.
Nyt riittää vilinää ja touhuamista vähäksi aikaa! Kirjoittelen varmasti lähipäivinä lisää Vilin ja Lillin touhuista.

4 kommenttia:

  1. Lilli ja Vili on aivan ihania! Kunhan Iskä, Jope ja Äiti tulee kattomaan, niin jos ne vaikka suostui ottaa ne meille! Ja Vili on kyllä aikamoinen sylikili!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulkaa vain katsomaan! Samalla sitten laitetaan Jope Sontun selkään! juu, pikku Vilperi on aina sylissä. Nyt myös Lilli on rohjennut kiipeillä syliin.

      Poista
  2. Testailen, tuleeko kommentti nytkään läpi! Ihania nuo Vili ja Lilli kyllä ovat. Toivottavasti niistä tulee pian lisää juttua! Mitä Sohvi ja Tytti ovat tuumanneet uusista kavereista?

    VastaaPoista
  3. Tuli kommentti! Hyvä,hyvä blogger! Ovathan ne aika hauskoja tapauksia. Pitäisi ennättää ottaa kuvia ja kirjoittelemaan juttu, menee vaan nuo päivät kauhean nopeasti! Aika kuluu hyvin kilien kanssa leikkiessä. :) Tytti ja Sohvi katsovat vähän ihmeissään, että mitä nuo oikein on?? Tytti yrittää aidan läpi aina joskus muka kovistella ja Sohvia ei paljon kiinnosta pikkuiset. Kyllä sekin niitä aina haistelee, niinkuin Eemelikin. Emppu onkin jo täysin pätevä lastenhoitaja, kun on niin monta kiliä nähnyt ihan pikkuisena. :D Pitää tosiaan yrittää ottaa huomenna kuvia ja vaikka vähän kirjoitellakkin. Terkkuja!

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)