sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Pellolla aitojen sisäpuolella osa 1

Rakensimme Vilman kanssa heinäpellolle ihan oikean kokoisen kentän. Heinät, jotka eivät koskaan tule pääsemään latoon liian märän sään takia, saivat väistyä kentän aitojen sisäpuolelta ja het samantien kun aidat olivat pystyssä, ei muuta kuin Sontun kanssa vaan sinne! Alkuun oli tarkoitus ihan juoksuttaa heppaa liinassa, mutta hevonen ei ymmärtänyt ideaa eikä ihminenkään ollut ihan perillä kuinka toimia, joten loppupelissään heppa sai juosta alkuravit ihan vaan irrallaan miun perässä. Juoksutuksen tarkoituksena oli näyttää hevoselle millanen paikka on kyseessä. Tähän postaukseen laitan vain  juoksutuskuvastoa, muuten olisi tullut kilometripostaus jos ratsastuksetkin olisin samaan laittanut...


Liinaa viedään...
Sónata on ihan aina kävellyt tarhassa perässä, jos niin vain on pyytänyt. Ja tietty jos lähden juoksemaan, polle ravaa korvat luimussa perässä. En yhtään tiedä, mistä tuo korvien luimuun laitto johtuu, mutta olen huomannut, että esim. Apassionatassa (jossa olen käynyt 2 kertaa) irrallaan ihmistä seuraavat hevoset pitävät myöskin korviaan luimussa... Olisikohan kyseessä joku alistumisjuttu vai? Sitä en tiedä. Joka tapauksessa tiedän sen, että Sonttu ei kuitenkaan ole millään lailla äkäinen, niinkuin korvat luimussa kulkevasta hevosesta voisi päätellä... :)

hevonen intaantui hiukan riehumaankin...


kyllä tuolla hepalla vissiin  kaikki on hyvin...?


Näköjään näissä kuvissa hevosella onkin korvat niin pystyssä kuin vaan voi olla... :D

Käyhän tämä hevisen juoksutus näinkin! :)

<3

Nyt olisi luvassa taas ihan hirmuisesti hevospostauksia, mutta on miulla juttua vuohistakin, ja tämän kuvan taka-alalla onkin teille pieni vihje tulevasta vuohipostauksesta... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)