tiistai 28. heinäkuuta 2015

Mustavalkoista pohdintaa

 Tämä on nyt tällainen hyvin "synkkä" postaus, pelkkiä mustavalko kuvia! Jokin aikaa sitten näitä otin, ja en voinut olla julkaisematta näitä tänne blogiinkin... Ei tämä oikein kesään sovi tällainen synkistely, mutta itse tykkään niin paljon mustavalkoisesta, että oli vaan pakko ottaa nämä kuvat! Toivottavasti ette siis ihan masennu ja tylsisty näiden kuvien kanssa, on tulossa kuitenkin vielä paaaljon värillisempiäkin postauksia!

 Hyvänä mustavalkokuvauskohteena toimii yleensä meidän Misse tai Misu. Niistä on todella kivaa ottaa mv kuvia, kun kissassa itsessään on sekä tummempaa että valkoista. Vuohista oli myöskin todella kivaa ottaa tälläisiä 'tylsempiä' kuvia, niitä sitten hiukan myöhemmin! Hepat ovat harvinaisen haastava mustavalkokuvaus kohde, niissä kun ei ole muuta kuin tasaisen ruskeaa...

 Blogin päätähdet ovat hiukan ihmetelleet  ja pohtineet, kun blogin puolella on ollut aika hiljaista kommentointi laatikon puolella... Ei siis olla varmoja, onko kaikki kommentit, joita olette lähettäneet, tulleet bittiavaruudessa tänne saakka, mutta meille ei kyllä ole tullut yhtään kommenttia muutamaan viimeisimpään postaukseen. Voihan syy olla tietty ihan sama kuin itselläkin näin kesäaikaan, ei yksinkertaisesti ehdi kommentoimaan. Senpä takia eläimet olisivat todella iloisia, jos edes painaisitte aina joka postauksen alla olevasta tykkään- tai en tykkää- kohdasta. :) Sekin riittäisi aina kertomaan meille, mitä tykkäätte postauksista. :)


 Jokatapauksessa, on tosi kiva kun teitä lukijoita on noinkin paljon, kiitokset siis siitä!! :)


5 kommenttia:

  1. kivoja kuvia, tykkäsin itse tosi paljon kissa kuvista :)

    VastaaPoista
  2. On noissa mustavalkoisissa otoksissa oma tunnelmansa, ei synkkä vaan mystinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä, siksi tykkäänkin niin paljon ottaa mustavalkoisia kuvia! :)

      Poista
  3. Ei tullut kesämasennusta! :-D Ja täällä ollaan! Kolmas kuva oli mun suosikki - siitä välittyi hyvin kesä, vaikka värejä ei ollutkaan. Kissamainen varjokin oli jännä ja hieno. :) Nupusta on hankala saada mustavalkokuvia, tai ainakin niissä pitää olla tosi paljon valoa, ettei mene ihan mustaksi. Jujusta taas saa helposti hienoja taideotoksia. Sitä on muutenkin helpompi kuvata, koska se ei irvistele kameralle niin kuin siskonsa. :-D Toivottavasti nähdään alkuviikosta, kun tulen maisemiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu, kiva kuulla! Mukavaa, että joukosta löytyi suosikkikuvakin! Joo, on niissä kissoissakin eroja, ilmeidensäkkin puolesta! :) onneksi edes Juju suostuu olemaan sun kuvausmallina iloisella ilmeellä.. ;) joo, täällä jo odotellaan!

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)