lauantai 4. heinäkuuta 2015

It's Show time!

Eilen hyvin sujuneiden harkkojen jälkeen valmistauduttiin tämän päiväistä esiintymistä varten. Aamupäivästä starttailtiin kilikuljetus kohti vanhaa kyläkoulua, jossa tapahtuma, johon meidät oli kutsuttu oli. Kilejä sekä kilien henkilökuntaa jänskätti taas ihan pikkasen, että mitenkä se tämän päiväinen esiintyminen sujuisi... No, ei näitten kanssa kyllä näköjään tarvii yhtään pelätä epäonnistumista, niin hienosti kaverit taas kerran hoitivat homman kotiin!

Mihinkähän sitä ollaan taas matkalla...?

 Oltiin taas pakattu esiintymisalueen rajaamista ja eristämistä varten aita tarpeet matkaan, mutta kun paikan päälle saavuttiin, niin todettiin että ei niitä varmaan tarvita ollenkaan. Väkeä oli tällä kertaa vhäemmän kuin viimeeksi, ja aluetta riitti kaikille olla vähän kauempana. Kilit saivat siis olla "vapaassa taputtelussa" koko ajan, ei ollut aitoja ympärillä!
Kovasti oli yleisöä..

Ja kukapa näitä nyt ei tahtoisi katsella! ;)
 Esteet pienellä avustuksella väsättyämme alettiin sitten ihmisisä ihmetyttämään kilien taidoilla. Kuului monen monta kehua ja ihmetyksen huutoa aina kun Lilli käveli uuden hienon koristellun lankun yli, tai kun Vili veteli mallikkaasti mainoksilla varustettuja vaunujaan perässään.
Lilli näyttää kuinka se homma toimii!

Ja Vili perässä...

Tämä oli se kohta missä kaikki oli ihan innoissaan... :)

 Teimme niin hienon nimikyltinkin kileille, jotta ei koko aikaa tarvitsisi olla selittämässä että kumpi on kumpi ja mitkä niiden nimet ovat jne, mutta niinhän se kovalla työllä tehty hienon hieno kyltti jäi tuonne oman huoneen pöydälle. Ja kyllä ärsyttää... Noo, seuraavia esityksiä varten täytyy säästellä, nyt vaan soittoja odotellaan... ;)

On ne vaan niin mahtavia <3<3



 Taisi siellä yleisön joukossa pari vuohen omistajaakin olla, ja kuuluivat puhelevan että voiko niitten kanssa tollai touhuta... voihan niiden, ovat kyllä miun mielestä viksumpia kuin koirat!

Se jää kyllä mysteeriksi, huomasiko kukaan blogi mainostamme...


Lilli kokeili myös loikata renkaan läpi ja hienosti meni sekin, ja ihan ilman harjoitusta!



Hah, ruuhkaa lankulla... :D


 Vähän reilu tunti taidettiin tuolla puokkoilla ees taas,ja oli kyllä kilit taas niiiin poikki ja kuumissaan kun päästiin kotiin että taitavat tälläkin hetkellä nukkua tuolla ihanan viileässä tallissa. Hienosti meni taas kerran, seuraavaa kertaa odottaessa...!


Kiitokset kuvista kuuluu kaverilleni, iiso kiitos siis!!

3 kommenttia:

  1. Hyvin kilit pärjäs, ei mitään ongelmaa! Ja vai että kilien henkilökuntaa... :D Mutta ilmottelehan jos soittoja kuuluu, niin laitan kalenteriin ylös! ;)

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi kuinka kiva, että pääsitte esiintymään kilien kanssa :) Mäkin haluaisin lähteä noiden riiviöiden kanssa johonkin vähän temppuilemaan!

    VastaaPoista
  3. Millaista olisi mahtanut olla paikan päällä, kun pelkkien kuvien katselusta tuli hyvä mieli. Toivottavasti saat paljon lisäesiintymisiä kilien kanssa 😉

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)