perjantai 24. heinäkuuta 2015

200!

Tämä se on, 200.postaus blogissa!(nyt kaikki tassut, kaviot, sorkat, koivet ja ihmiskädet taputtamaan!) Olen kysellyt jo pitkän aikaa blogissa erikoispostaustoiveita 200.postauksen kunniaksi ja ehdotuksia tuli muutamia. Videosta lisää Lillin pienen agilityjutun alla...

 Saimme Vilmalta lainaan ihanan koiran agilityputken, jota tietty heti aloimme testailemaan Lillillä. Ajattelin vuohen olevan ihan kauhuissaan tuosta punaisesta möröstä, mutta ei! Tämä pomminvarma show-vuohi ei näköjään pelkää edes kahisevaa punaista putkenpätkää! Alkuun Lilli ei ihan älynnyt putken ideaa, ja siinä sitten opeteltiin niin että toinen lähetti toisesta päästä ja toinen houkutteli leivän kanssa. Muutaman kerran jälkeen Lilli meni jo ihan itse putkee ja tuli ihan omatoimisesti poiskin! Tätä emme kuitenkaan ottaneet videoklippiin, koska kilillä oli sen verran laiskanpulseka päivä silloin, ettei hypyistä tullut mitään... Jossain vaiheessaa saatte varmasti nähdä Lillin putkeen menoa videollakin, kuhan nyt ensin vielä vähän opetellaan!
Alkuun houkuteltiin leivällä kili pois putkesta...

Ja lopulta kamu tuli ihan ilman avustajaa putkesta ulos! :)
Kaikkein eniten taidettiin ehdotella agilityvideota ja niimpä minä suureen haasteseen tartuin ja lähdin muokkailemaan muutamasta pikkuklipistä teille hiukan liikkuvaa kuvaa kilien agility ja kärri treeneistä. Videollla on myös kaikki temput, jotka Tytti on oppinut.  Pitkään siinä meni, että sain sen esityskuntoon ja monta epätoivoista hetkeä vietettiin. Tälläinen siitä nyt kuitenkin tuli, toivottavasti tykkäätte! :)

8 kommenttia:

  1. Taputukset 200. postaukselle ja taitavalle Lillille! :) Videota en päässyt kuitenkaan katsomaan! Kun painoin playta, niin ruutu meni mustaksi ja sille ilmestyi teksti "Tämä on yksityinen video". Eli jotain asetusta varmaan tarvitsisi rukata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lilli kiittää taputuksista! :) Joo, oli yksityisyys asetus jääyt vahingossa päälle, mutta nyt pitäisi pelittää!

      Poista
  2. Ihana. Haluun yhtä ihanan kilin ♥

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus! Taputukset täältä näytön takaa 200. Postaukselle♥♥

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos! Pitkään siinä aikaa menikin, mutta yllättävän hyvä siitä lopulta tuli! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)