lauantai 3. joulukuuta 2016

Luukku 3 Pipsan abc


A, B, C kissa kävelee tikapuita pitkin taivaaseen... Ai moikka kaikki! Omistaja pyys mua kertomaan teille mun aakkoset. Mietin hetken, että mitäköhän se nyt oikein höpöttää, mutta sitten tajusin, nauttikaa! ♥:llä Pipsa

Aurinko. Ihana lämmittävä asia, joka on ihan paras juttu pitkän ja kylmän talven jälkeen!

Blogi. No, olen hyvin kuuluisa blogikissa, joten blogi on minulle tärkeä asia. Tähän kävisi myös banneri, koska olen ollut monessa bannerissa mukana.

Suokaislan suloinen Cecilia. Kirja, jota ollaan omistajan kanssa lueskeltu monta iltaa sängyn pohjalla lämpimän viltin alla!


Diiva. Niin, noh pitäähän sitä jokaisesta tämäkin puoli löytyä..?

Epäileväinen. Pakko myöntää, olen hiukan epäileväinen kaiken suhteen. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu   tai millaisia ihmisiä tulee vastaan...

Fiksu ja Filmaattinen. Tietenkin olen sitä, mitäs muutakaan?

Gepardi. Maailman nopein eläin a.k.a minä. Näkisittepä minut kun pääsen oikein vauhtiin! Menen silloin vaan niin lujaa, ettei kamera ole pysynyt koskaan perässä...

Hiiret. Nam ja maiskis, tarvitseeko lisäystä?

Ilta. Paras aika vuorokaudessa. Silloin tuo omistaja malttaa istahtaa sängylle katselemaan jotain sellaisesta     ruudusta ja samalla rapsuttelee minua, nautin. Silloin on myyös hyvä hetki aloittaa villit leikit. Varsinkin silloin jos omistaja yrittää nukkua niin kaikki parhaat lelut just sillon esiin!


Jauheliha. Nami nami nami nami! Parasta herkkua mitä tiedän!

Kesä. Jokaisen kissan lemppariaikaa, ekö niin?

Löytöeläintalo. Sieltä minut ja Misse haettiin tänne missä nyt asutaan. Siitäkin on jo seitsemän vuotta.

Misse. Rakas siskoni on minulle tärkeintä♥



Nukkuminen. Koska kaikki muut Suomen vuodenajat ovat kylmiä ja märkiä (okei, joskus kesäkin täyttää     nämä kriteerit) paitsi kesä, voi muuna aikana keskittyä kissan elämäntehtävään. Nukkumiseen.

Oma rauha. Rakastan omaa rauhaa. Olen kyllä sosiaalinen kun sille päälle satun, mutta arvostan hyvin paljon omaa rauhaa ja hiljaisuutta.


KiipeilyPuu Meillä on tuollainen hieno kiipeilypuu meidän huoneessa. Siinä on ihanan lämmin luola, johon       aina käperryn nukkumaan kylminä talvi-iltoina. Sen äärellä tulee myös leikittyä paljon!

Q. ihan kiva kirjain, ei tästä kukaan oikein mitään sanaa taida keksiä...

Rapsutukset. Ehkä ei ole edes parempaa kuin se kun ihminen rapsuttaa leuan alta... Tiedättekö tunteen? Kannattaa kokeilla!




Sekarotuinen. Minä olen oikea monipuolisuus, koska minussa on vaikka mitä rotuja sen gepardin ja leijonan   lisäksi!

Tunneli. Meillä ainakin oli sellainen hieno musta tunneli jonka kanssa oli ihan superkiva leikkiä. Nyt siitä ei ole havaintoja, mutta ehkä se joku päivä jostain vielä tupsahtaa huoneeseemme!

Ukulele. Tämä on uusi juttu! Omistaja soittelee ukulelea ja sitä on mukava kuunnella! Aina välillä annan vähän vinkkejäkin...

Vieraat. Alkuun voi olla että pelkään vieraampia ihmisiä, mutta pian istun heidän sylissään ja kehrään             tyytyväisenä.



WC. Kröhm... Hiekkistuokioni on hiukan kesken...

Xylitol-pastillit. Aina ennen kouluun lähtöä tuo omistaja juoksee viimeisenä huoneeseen ja nappaa pöydältä pienestä rasiasta sellaisia hyvältä tuoksuvia nameja. Ne on kuulemma jotain xylitolia. Niin Misu mulle kertoi. Hyväksi kuulemma hampaille, pitäisköhän kokeilla?

Yritys. Niin no te varmaankin tiedätte tuosta Lillin ja Vilin yrityksestä? No mä oon ollut tosi monessa kokouksessa mukana ja oon vaikuttanut moneen päätökseen...

Zen. Jokaisessa meissä asuu varmasti pieni Zen?



Åuto. Tämä kirjain on ihan åuto eli suomeksi sanottuna outo. Eihän tästä ole mitään järkeviä miun elämään liittyviä sanoja varmaan edes keksitty!

Ähinä ja yninä. Kuulemma aina kun nukun ja käännän kylkeä, ähisen ja ynisen ihan mahdottomasti. En ole ihan varma, onko tuo omistaja vetäissyt tämän ihan omasta päästään vai teenkö sitä ihan oikeasti...

Öinen seikkailu. Kesäisin varsinkin öiset seikkailut korkeassa heinikossa ovat superjänniä!

3 kommenttia:

  1. Pipsan C:lle täältä hirmuiset tuuletukset. Ja lähetän pikkuGepardille paljon Rapsutuksia! :) Tuli kesäkaipuu noista vehreistä kuvista...

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)