torstai 22. joulukuuta 2016

Luukku 22 Pikkujouluja ja paljon herkkuja!


Sónata ja Eemeli jotain taisivatkin vihjailla, että pidämme tallissa oikein pikkujoulut nyt ennen joulua. Nyt on nekin juhlat juhlittu ja ollaan valmiita viettämään ihan oikeasti joulua. Asiaankuuluva tarjoilu ja koristelu tietenkin oli valmisteltu ja musiikkikin soi taustalla, kun maisteltiin eläinten kanssa vähän jouluherkkuja.

Tallin ovesta kun astuu sisään, on vastassa tälläinen näkymä.

Uuno jo odottelee jouluherkkuja ja lahjoja!

Sonttukin yrittää taustalla vielä vakuuttaa joulupukin kiltteydestään...

Ruokapalvelu pelaa!
Joulukalenteritoiveita kun kyselin joskus kauan sitten menneisyydessä, joku toivoi eläinten lempparijouluherkkujen esittelyjä. Elukat rakastavat tietenkin pipareita, omppuja ja porkkanaa joten niillä herkutellaan jouluisin. Tänä vuonna oli vielä omatekemiä nameja jemmassa ja nekin maistuvat näin joulun alla oikein mainiosti. Varsinkin vuohien ja Eemelin lemppareita joulussa ovat havut, joita ne saavatkin aika reilusti koska ne nyt vaan kuuluu jouluun!

Pipari nyt kuuluu ihan jokaisen joululemppareihin myös tallissa! Se on niin hyvää, ettei edes malta ihan paikallaan olla kuvaa ottaessa...

Näistä koostuivat eläinten pikkujouluherkut, omenaa, piparia, itsetehtyjä nameja ja tietenkin porkkanoita vaikkei niitä nyt näy kuvassa. 

Eläimet jättivät pikkujoulujen päätteeksi joulupukille maistiaisia meidän hienon joulukuusen alle. Toivottavasti pukki löytää ne tullessaan!

Me ollaan nyt valmiita jouluun, tervetuloa vaan pukki! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)