perjantai 9. joulukuuta 2016

Luukku 9. Linkattuja blogeja


                                               

Blogeja linkkailtiin joulukalenterin aloitusluukkuun tosi monta, hienoa! Pari iltaa siinä menikin, että sain vierailtua jokaisessa ja valittua omat suosikit, Suosikkeja ja lukulistalle päässeitä blogeja tuli oikein kattava määrä, nyt riittää taas luettavaa! Pakko kyllä sanoa, että tosi kivoja blogeja ihmiset kirjoittavat! Samalla kun kävin blogeja läpi, ja löytyi lukulistalle pääsevä, listasin syitä miksi tykkäsin blogista. Blogit valikoituivat lukulistalle niiden ihanien ulkoasujen (joillakin blogeilla ihanan jouluinen sellainen♥), päätähtien suloisuuden, hienojen kuvien ja kirjoitustyylin vuoksi. En sen kummemin näitä blogeja tässä arvostele koska samat asiat toistuisivat jokaisen kohdalla. :) Joitain blogeja olinkin alkanut jo seuraamaan ennen linkkaamistakin. Tietenkin unohdin kysyä että saanko napata blogien bannerit esittelyä varten, mutta uskon ettei kenelläkään ole mitään sitä vastaan. Jos joku ei kuitenkaan halua oman bloginsa banneria syystä tai toisesta tässä postauksessa enää nähdä, hän jättäkööt kommenttia! ;) Olen iloinen että sain näin kivoja blogeja luettavaksi, ja kiitokset ihan jokaiselle oman bloginsa linkanneelle! :) Blogit eivät ole missään erityisessä järjestyksessä!

(En valitettavasti saanut tämän blogin banneria tähän.. :/)

Blogi keskittyy pääasiassa nuoren vuonohevosoriin kehitykseen ja iäkkään shetlanninponitamman eläkepäivien mielekkäänä pitämiseen. Satunnaisesti mukana pyörivät myös ratsastuskoulun hevoset ja pienemmät lemmikkini.


Blogissa seikkailee 7v newforestinponi ja puolivuotias skotlanninpaimenkoira :)


Arkihömppää ja paljon kuvia ruunivoikosta päätähti Pennistä. Lihavasta, liikkumattomasta ponineidistä kohti sporttista harrastehevosta. Sixpäkki tavotteena, tai sitten vain huumori on mukana jutussa!Blogissani kerron elämästäni ensimmäisen oman hevoseni kanssa. Valmentaudumme säännöllisesti niin koulussa kuin esteilläkin, ja aloittelemme kilpailu-uraamme molemmissa lajeissa, kuitenkin pääasiassa esteille painottuen. Blogista löytyy niin perus kuulumis- ja treenipostauksia kuin spesiaalimpaa materiaaliakin, ja videoitakin löytyy melko runsaasti! :)


Helmiäkin parempia voi olla vain hevoset! Blogia tähdittää 4-vuotias (okei, melkein 5v) voikko suomenhevostamma Nita sekä sen puolipikkuveli, kesällä syntynyt Pomo-orivarsa. Menossa mukana myös sekalainen lauma muita hevosia. Tähtäimessä ikäluokkakilpailut, treenejä, kisoja sekä postauksia suomenhevoskasvattajan elämästä!


Blogissani kerron elämästäni oman nuoren kilpahevostamman Ettanin kanssa :)


Blogissani kerron kahden hevoseni, pv-tamma Veran ja sen varsan Nikan, kanssa touhuilusta sekä monipuolisesti varsan koulutuksesta ja treeneistä & kisoista muiden hevosten kanssa. Blogissani vierailee satunnaisesti myös valmentajani Prix St. Georges -tasolle asti koulutettu friisiruuna, jonka kanssa valmentaudun sekä harjoittelen itsenäisesti useamman kerran viikossa. Tervetuloa seuraamaan Nikan kehitystä varsasta tulevaisuuden kilparatsuksi sekä matkaani vaativiin luokkiin!


Hevosblogi missä seikkailee 17vuotias lämppäri ruuna Mr Credit joka on kirjoittajan vuokrahveonen. Tähtäämme ensivuoden puolella koulukisoihin. Kirjoittaja on 20v hevos-, koira- ja valokuvaharrastaja Keski-Suomesta.

1 kommentti:

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)