tiistai 1. toukokuuta 2018

10 vuotta ja 5 päivää

"Moikka kaikki, se on Misu kun tänään kirjoittelee! Täällä on tapahtunut ihan kauheita juttuja viime aikoina, varsinkin yks juttu on ollut ihan maatajärisyttävän kamala."

"En tuu varmaankaan koskaan pääsemään yli tästä kauheudesta ja vääryydestä, mikä mua on kohdannut. Nuo kaksijalkaiset väittää, että se oli vain inhimillinen unohdus, tuskinpa vaan..."

"Kuinka voisi vastuullinen kissanomistaja nimittäin unohtaa oman kissansa synttärit, kysynpähän vaan?"

"Täytin viime viikon torstaina pyöreät 10 vuotta, ja mitä teki omistaja? Ei yhtään mitään juhlallisuuksiin viittaavaa!"


"Odotin tosi isoja juhlia, kun vielä pyöreitä täytin, mutta ei, sain vain muutaman namin illan tempputuokiossa ja siinä se."

"Itseasiassa, nyt kun tarkemmin muistelen, kyllähän mulle laulettiin. Laulu tuli meidän toisella kotimaisella kielellä omistajan kavereiden toimesta, kiitokset siitä!"


"Kun ei kuulunut juhlia eikä sen isompia vierasjoukkoja, lähdin jokailtaiselle saalistuskierrokselle. Näin mä kökötin muutaman hiirenkolon juurella tuntikaupalla, mut ei löytynyt yhtään siimahäntää. Ei siis mennyt ihan putkeen tuo synttäripäivä itsessään.. "

"Näin 10 vuotta ja 5 päivää vanhana kissana toivotan teille lukijoille mun synttäriposeerauksen kautta mukavaa Vappua hieman myöhässä sitäkin juhlien!"

4 kommenttia:

 1. Unohtivat pyöreät; mikä vääryys! Yritä nyt saada siihen hyvitystä jälkikäteen ja koroilla! Onnea kympistä! - Pepsi 10 vuotta ja 1 päivää vanha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Oon kyllä muistuttanut noita tästä unohduksesta ja vaatinut oikein extra paljon huomiota, niihin tehoaa kumman hyvin se, että pomppaan hyllyn päälle ja uhkailen tiputtavani jotakin oikein särkyvää... :D Kiitoksia paljon ja onnea sinullekin!
   -Misu

   Poista
 2. Voi Misu! Nuppu ja Juju niin ymmärtävät, miltä tuntuu, kun Tärkeä Päivä solahtaa palvelusväeltä ihan huomaamatta! Mutta semmoisia ne ihmiset ovat - ja katuvat onneksi niin paljon, että sitten jälkikäteen tulee hirveästi huomiota ja extrajuhlallisuuksia. :o) Herkullisia hiiripäiviä ja paljon kymmenvuotispusuja koko meidän jengiltä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Niihän nuo on tuossa selitelleet, ja yrittäneet hyvitellä tätä unohdusta... ;D

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)