sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Johan pomppasi!

On ihan hirmu pitkä aika siitä, kun viimeeksi kasasin hevosille tarhaan irothypytyskujan ja sinne muutaman esteen. Nyt viime viikonloppuna päivitin irtohyppytilastoa ja väsäilin hepoille vähän viihdykettä laidunnuksen lomaan. Olisikohan ollut joskus viime kesänä tai keväällä, kun viimeeksi tosiaan ollaan hyppäilty irtona, ja odotukset eivät olleet ihan kamalan korkealla hevosten innostuksesta ja motivaatiosta hommaan varsinkin, kun päivä oli aika lämmin.

Olin ihan varma, että koko hyppytuokio näyttäisi joko tältä... 
...tai tältä.

Heti kun sain kujan valmiiksi ja hepat pois omentarhasta laiduntamasta, ne alkoivat suunnata ihan omin ehdoin kujaan ja varsinkin Eemeli oli ihan innoissaan pomppimassa! Eemelistä en ainakaan olisi yhtään kuvitellut, että se pomppisi noin hurjasti mitä se nyt hyppi. Sónataa ei meinannut alkuun kiinnostaa yhtään ja se vain nökötti tarhan nurkassa toisen juostessa hurjaa kyytiä ympäri tarhaa juoksuttajan (itse olin siis kameran takana koko ajan) seistessä toimettomana keskellä.
Mutta sehän näyttikin aivan toiselta!

Boing!


Harmittaa ihan hirmuisesti, kun ei tullut ihan tarkkaa ponia tähän kuvaan...

Esteet pidettiin melko pieninä, mutta kun tuntui että hepat vain astuivat niiden yli, nostettiin varmaankin ennätyskorkeiksi mitä meillä on koskaan ollut. Tuo meidän ennätyskoreka este oli siis ehkä joku 40cm jos sitäkään, mutta me kun ei kauheasti hypätä eikä olla hypätty niin mielummin pitää esteet vähän pienempinä.

Eemelikin osaa todistetusti hypätä! (tai ainakin se pääsee puomeja kolisuttelematta yli)


<3


Jotenkin nämä ponin kuvat onnistuivat paremmin, kuin Empun, vaikka ukko enemmän loikkikin.Huilitauko välillä

Loppujen lopuksi kumpikin hevonen hyppi ihan innoissaan ja varsinkin Eemeli ei olisi edes malttanut lopettaa! Täytynee siis lisätä näitä irtohypytyspäiviä kalenteriin kun toiset noin paljon tykkäsivät! Nyt hepat saavat lomailla koko alku viikon ollessani reissussa koulun puolelta ja loppuviikosta pääsee taas paijailemaan turrikoita.


Super


<3<3

Ja kun pomput oli pompittu, pääsivät liitokaviot tuoreen ruohon makuun takaisin. Tämä postaus tuli muuten kirjoitettua heppojen laitumen vieressä kaviokkaiden rouskutellessa ruohoa aidan toisella puolella. Kesä<3

2 kommenttia:

  1. Ihanan riemukkaita loikkia! ❤️Voi kunpa mäkin voisin postailla tuollaisissa maisemissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hepat kyllä tykkäsivät ihan hurjasti! Ei muuta kun nappaat kissat kainaloon ja lähdet bloggaamaan johonkin kivaan puistoon. :D

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)