sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Kesä ja leirit lähestyy...

Kevät on jo hurjan pitkällä, ja viime päivät ovat olleet ihanan lämpimiä. Koulusta päästyä kaikki illat ovat menneet tallilla puuhaillen ja pikkuhiljaa lämpenevää ilmaa fiilistellen. Paljon on tekemistä tässä kevään aikana, sillä meillä on melkoisen kiireinen kesä luvassa, kun kolme eri vuohileiriä rytmittää kovaa vauhtia lähestyvän kesäloman, kivaa! Vuohia olen jo uhkaillut, että paljon on puuhaa luvassa ensi kesänä aina keikoista leireihin, ja ennen kesää vielä kerhoillaankin vuohien ja muiden eläinten kanssa. Vuohet kyllä vain tykkää, kun niillä on äksöniä, ei käy ainakaan aika pitkäksi!

1. Vaikka hankia ei enää onneksi ihan näin paljoa ole, saatte ihastella varastossa piileskelleitä vuohien talvikuvia! Kaikki kuvat on ottanut jälleen Aino.

2. Mitä mainioin keikkakaksikko!


3.

4.
Jos joku nyt ihmettelee, että mikä tämä juttu on, kun leirejä ja kerhoiluja järjestetään vuohien kanssa, niin meillä on siis oma yritys Vilkkaat sorkat! Kierrellään vuohien (Lillin ja Vilin) kanssa erilaisissa tapahtumissa pyynnöstä esittelemässä vuohien temppuja ja agilitytaitoja ja rapsuteltavana. Viime kesänä järjestimme ensimmäisen vuohileirin ja ensi kesänä meillä pidetäänkin jo kolme eri leiriä! Nyt kevään aikana ollaan vedetty Anttolan koululla eläinkerhoa koululaisille ja toukokuun puolella kerholaiset pääsevät tutustumaan näihin sarvipäihin ja muihinkin tallin asukkeihin ihan paikan päälle. Vilkkaista sorkista ja meidän toiminnasta voit käydä lukemassa lisää sivuiltamme (Linkki)!

5. Tytti harjoittelee jo kesän leirikisoja varten...

6. Possujuna :D
Tosiaan, leirit lähestyvät hurjaa vauhtia ja paljon on vielä tekemättä. Vuohia täytyy taas alkaa pikkuhiljaa totuttaa harjauspaikoilla seisokeluun (talvisin harjauksia ei tapahdu ihan niin usein kuin kesällä ja keväällä) sekä agilityä pitäisi palautella sarvipäiden mieliin. Temppuja olisi tarkoitus hioa muidenkin kuin Lillin ja Vilin kanssa vähän enemmän ennen kesää, jotta leireillä olisi sitten taitavia temppuvuohia. Tänään ainakin oli erittäin innokas Elvis pyörähtelemässä ja koipea nostamassa. Se oli selvästi hyvin pettynyt, kun multa loppui leipä kesken parhaimman tempputuokion.

7. "Jäällä on parasta!" t.Vili


8. 

9.

10. Vili ei stressaa vielä kesän koitoksista
Näissä pitkissä ja valoisissa illoissa on se huono puoli, että mä en millään malta olla sisällä kovin pitkiä aikoja kerrallaan. Sisällä olisi kuitenkin myös paljon puuhaa, kun askarreltavana olisi reilu kymmenen ruusuketta... Täytyy ehkä yhdistää ruusukepaja ja jokailtainen Netflix-tuokio, niin saan varmemmin kaikki tehtyä! Tuskin maltan odottaa, että päästään suunnittelemaan maastoleirin reittejä maastoesteradoille tai toteuttamaan leirien leirikasteita! Suunnittelu on ihan huippuhauskaa, ja niin on toteuttaminenkin!

11. 

12.
Odotatko sinä jo kesää?
Löytyikö kuvista lempparia?

2 kommenttia:

  1. 12. kuva oli vain jotenkin niin hieno, kun aurinkokin paistaa takaa! Kesää odotellaan täälläpäinkin jo innolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi se kesä sieltä on kovaa vauhtia tulossa. :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)