sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Luukku 17 Linkatut Instagramit!


Muistanette varmaankin, että joulukalenteri polkaistiin käyntiin Instagramien linkkaamisella? Nyt olisi aika esitellä linkatut tilit. Tilejä linkkailtiin juuri sopiva määrä yhteen postaukseen mahdutettavaksi, joten päätin esitellä kaikki tilit. Kaikki tilit lähti myös seurantaan, tosi kivoja tilejä kaikilla! Kiitos ja kumarrus kaikille, ketkä linkkasivat oman instansa!"Feedistä löytyy kuvia meidän höppänäpöppänöistä ragdolleista ja välillä myös hassuja tapahtumia pikku videoiden muodossa. Mitään päivittäistä kuvatulvaa ei meiltä solju, mutta pari kolme kertaa viikossa parhaita paloja blogikuvista tai ihanimmista kuvista, joita ei postaukseen mahtunut."

Sandran tiliä olen seuraillut jo pidemmänkin aikaa, ja suosittelen kyllä muille todellakin! Varsinkin kaikille pehmoisista kissoista pitäville. :)


"Mun tilillä näkyy 7vuotias piensuokki joka onkin mun tuntiratsu,vuokraheppaja kilparatsu. Kirjotan tililläni tunneista,kisoita,vuokrauksista ja kaikesta muuustakin mitä teen Ruusun kanssa.Yleensä kuvia tulee noin 1-3kertaa viikossa paitsi nyt kun on joulukalenteri päällä."

Tämä tili oli minulle ihan vieras, mutta kuten sanottu, pääsi seurattavien listalle. Tilillä on kivoja kuvia, ja ihan supersöpöjä heppoja!


"Tili on blogini tili, johon julkaisen vain hevosaiheisia juttuja ja kuulumisia. Päätähtinä tilillä ovat jo vanhat tutut Rauhalahden hevoset, sekä uusina tuttavuuksina Hingunniemen hevosopiston kaviokkaat, joiden kanssa touhuilen koulun tunneilla. Tilillä on niin tuntikoosteita, pieniä kuulumisia, sekä ihan vain hyvän mielen vuoksi julkaistuja pieniä videonpätkiä tai kivoja kuvia. Jos yhdellä sanalla pitäisi kuvailla tiliäni, olisi se ehdottomasti sana "heppaig" ;)"

Siirin tiliä olen myöskin seuraillut nyt jo jonkin aikaa. Kuten Siiri itsekin tiliään kuvaili, on tili tosiaan ihanan hevosentäyteinen ja sitä tosiaan kuvastaa sana heppaig! Kuvat ovat tosi hyvälaatuisia ja plussana vielä kaikenlisäksi meneillään oleva joulukalenteri!


"Suurimmaksi osaksi mun kissojen ja koiran elämää sekä luontokuvaukseen painottuva."

Tämäkin tili oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta ihastuin heti! Kuvat ovat ihan superihania ja hyvälaatuisia. Kannattaa myös ehdottomasti tsekata Eijan taidekäyttäjä @katkopiirto!


 "Päätähtenä on 20-vuotias lämminveriruuna Miksu, jota liikutan. Samalla tallilla asuu myös valmentajani hevoset,joilla saan myös mennä. Tilille myös tulee aina ilmoitus, jos on uusi blogipostaus. Tililtä löytyy myös muiden tallien hevosia."

Uusi tuttavuus jälleen, mutta tosi kiva sellainen! Kuten mainitsin linkkauspostauksessa, niin eihän instagram voi olla muutakuin kiva, jos oman seurattavien listan täyttää eläinaiheisilla käyttäjillä ja tässä tuli taas yksi ihan tosi kivan oloinen tili lisää! Tuo hellyttävä pieni varsa hurmasi mut heti feedissä, tosi kivoja kuvia jälleen!


"Tilini painottuu ratsastusharrastukseeni ja sinne tulee päivityksiä aina menneistä ratsastustunneista sekä välillä myös muita poneista otettuja kuvia. Lisäksi minulla on blogi, jonka kaikki ajankohtaiset asiat ilmoittelen instagramissa"

Tarvitseeko muita perusteluja kuin että ihania kuvia jälleen kerran? Ihmisillä on tosi paljon kivoja kuvia hevosistaan, liikaa seurattavia! ;D


"Heppaig jonne päivittelen ratsastuksia ja kuulumisia. Pääosin vuokraponistani, projektiponin edistyksestä, hoitoponin ja omiata tunneistani."

Voi ei miten ihana käyttis! Ei tarvinnut kauaa tuon tonttuponivideon jälkeen miettiä, jäänkö seuraamaan tiliä vai en. Tälläisiä ponitilejä mulla ei vielä kovin montaa tainnut ollakaan seurattavissa aiemmin, joten aivan ihana lisäys!


"Treenejä, hauskanpitoa ja monipuolista harrastamista. Pääosassa oma 4-vuotias suomenpienhevosruuna, jonka kanssa tulevaisuuden tavoitteena ovat kilpailukentät. Mukana myös muita omia sekä vieraita hevosia."

Veeran instagram on tuttu jo pitkältä ajalta ja jos et seuraa häntä vielä, käsken sinut nyt 17.päivän kunniaksi seuraamaan tätä tiliä! Kuvat ovat aina ihan supersuper hienoja, poikkeuksetta. Hopihopi seuraamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)