perjantai 1. joulukuuta 2017

Luukku 1. Linkkaa instagramisi!

Wihiiii! Taas aloitellaan joulun odottelua bloginkin puolella kalenterin kanssa, ihanaa, tätä on odotettu! Sen pidemmittä puheitta aiheeseen...


Törmäsin viime vuoden joulukalentereissa (en edes muista enää, missä blogissa tämä oli) samantyyliseen postaukseen, kuin viime vuonna huippusuosion saavuttanut Linkkaa blogisi (klik!), tässä versiossa vain linkkaillaan Instagram-käyttäjiä! Instagram on yksi suosikkini sosiaalisista medioista sen helppouden vuoksi ja varsinkin, kun täyttää oman seurattavien listan vain eläinaiheisilla, niin eihän se voi olla muuta kuin kiva..?


Homman nimi on siis se, että sinä kenellä on mieluusti se eläinaiheinen (ei väliä, mitä eläimiä tililtäsi löytyy!) instgram-tili, linkkaa tilisi tuonne kommenttikenttään. Kirjoittele myös pieni esittely, mitä tililtäsi löytyy. Kommentoidessasi tilisi tähän postaukseen annat myös luvan ottaa kuvan tilistäsi koontipostaukseen. Käyn tilit läpi ja alan seuraamaan itseäni kiinnostavia. Kiinnostavimmat kokoan myös omaan postaukseensa hieman myöhemmin! Linkkaaminen starttaa nyt, ja aikaa teillä on linkkailla 10.12. asti!

8 kommenttia:

 1. Eiih, mä en kestä tätä ihanan jouluista ulkoasua! :) Sai kyllä hymyn huulille heti aamutuimaan! <3 Meidän Instan jo tiedätkin, mutta "Hupsu ja tosi höpsö" -blogin Instagram-tili löytyy täältä: sandranyp Feedistä löytyy kuvia meidän höppänäpöppänöistä ragdolleista ja välillä myös hassuja tapahtumia pikku videoiden muodossa. Mitään päivittäistä kuvatulvaa ei meiltä solju, mutta pari kolme kertaa viikossa parhaita paloja blogikuvista tai ihanimmista kuvista, joita ei postaukseen mahtunut.

  VastaaPoista
 2. Ihana ulkoasu, vau! :) Kiva, kun sinäkin teet joulukalenterin- omani toteutan juurikin instagramissa, tilillä @trustisaboutus :) Tili on blogini tili, johon julkaisen vain hevosaiheisia juttuja ja kuulumisia. Päätähtinä tilillä ovat jo vanhat tutut Rauhalahden hevoset, sekä uusina tuttavuuksina Hingunniemen hevosopiston kaviokkaat, joiden kanssa touhuilen koulun tunneilla. Tilillä on niin tuntikoosteita, pieniä kuulumisia, sekä ihan vain hyvän mielen vuoksi julkaistuja pieniä videonpätkiä tai kivoja kuvia. Jos yhdellä sanalla pitäisi kuvailla tiliäni, olisi se ehdottomasti sana "heppaig" ;)

  VastaaPoista
 3. Mun tilillä näkyy 7vuotias piensuokki joka onkin mun tuntiratsu,vuokraheppaja kilparatsu. Kirjotan tililläni tunneista,kisoita,vuokrauksista ja kaikesta muuustakin mitä teen Ruusun kanssa. Tilin nimi on ruusuillatanssimista en osannut linkata vaikka yritin�� Yleensä kuvia tulee noin 1-3kertaa viikossa paitsi nyt kun on joulukalenteri päälä.

  VastaaPoista
 4. Kiva jouluinen ulkka täällä :) Miulta löytyy kaksikin instatiliä.
  Eka on @katkopiirto Sisältää tekemääni eläintaidetta.
  Toinen on @eijah87 suurimmaksi osaksi mun kissojen ja koiran elämää sekä luontokuvaukseen painottuva.

  VastaaPoista
 5. @karojapimpula on mun heppaig jonne päivittelen ratsastuksia ja kuulumisia. Pääosin vuokraponistani, projektiponin edistyksestä, hoitoponin ja omiata tunneistani

  VastaaPoista
 6. @elaimetsydamessa

  Tilini painottuu ratsastusharrastukseeni ja sinne tulee päivityksiä aina menneistä ratsastustunneista sekä välillä myös muita poneista otettuja kuvia. Lisäksi minulla on blogi, jonka kaikki ajankohtaiset asiat ilmoittelen instagramissa. Kuvien pitäisi olla yleisesti ottaen suhteellisen laadukkaita, joten niiden katsominen on paljon mukavempaa!

  VastaaPoista
 7. Blogin ja muutenkin heppailun Instagramtili löytyy nimellä @teamkavioystavia. Päätähtenä on 20-vuotias lämminveriruuna Miksu, jota liikutan. Samalla tallilla asuu myös valmentajani hevoset,joilla saan myös mennä. Tilille myös tulee aina ilmoitus, jos on uusi blogipostaus. Tililtä löytyy myös muiden tallien hevosia.

  VastaaPoista
 8. @porkkananvoimalla

  Treenejä, hauskanpitoa ja monipuolista harrastamista. Pääosassa oma 4-vuotias suomenpienhevosruuna, jonka kanssa tulevaisuuden tavoitteena ovat kilpailukentät. Mukana myös muita omia sekä vieraita hevosia.

  VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)