torstai 11. joulukuuta 2014

Vielä onnistuu loikkiminenkin!

Pitkään aikaan ei ole Lillikään päässyt taituroimaan agility radoille. Aina on ollut pimeää, liian märkää, liian kylmää tai muuten vain ei ole ehtinyt, niin Lillin agility tuokiot ovat sitten vähän jääneet. Lillin taidot eivät kylläkään ole kadonneet mihinkään, päinvastoin. Tuossa toissapäivänä mentiin kokeilemaan hyppimistä, lankulla kipittämistä ja pujottelua, niin Lillihän meni siellä ihan melkein itsekseen. Miä vain tulin leivän kanssa perässä ja tarjosin sille herkun aina esteiden jälkeen. Pieni tauko siis on tehnyt Lillille hyvää, nyt on taas uutta intoa hyppiä, kipittää ja pujotella!
Voin sanoa muuten vielä tähän ennen kuvia, että meillä ei todellakaan ole nyt noin valkea maa, vaan kuvat on otettu jokin aika sitten jolloin oli noinkin paljon lunta....

Hilmunen valmiina hyppelöihin

 Lankku varmnastikkin yllätti Lillin, koska kesähelteillä aina niin kuiva ja helposti yli päästy lankku olikin nyt märkä ja luminen ja liukaskin vielä. Parilla pikku putoamisella kuitenkin vain selvittiin, ja kun pudotaan, niin silloin on tarkoitus hypätä takaisin!
Huomatkaa Lillin hyvin keskittynyt ilme...

Esteiden ylitys on Lillille vieläkin helppoa kuin mikä!


Hankaluutta tuottaa nyt se, että tämä este esim on rinteessä, jolloin alastulo voi olla yllätys... :)


 Toissapäivänä oli tosiaan vihdoin sellainen hetki, että pystyin ottamaan Lillin ulos agility hommiin. Silloinkin oli tosin jo hämärää ja taisihan se vettäkin hiukan tihkuttaa,mutta tulipahan käytyä! Lilli oli ihan innoissaan ja kun olin laittanut neljän ämpärin pujotttelunkin, niin eihän miun tarvinnut tehä yhtikäs mitään kun Hilmunen vaan menee ihan pokkana pujotellen kaikki ämpärit, mikä yllättäjä! :)
"Ai mitä? Huomenna uusiks? Toivottavasti vaan ehitään ennen pimeää! Muistakaahan muuten vastata tuolla oikealla olevaan kyselyyn, ihan vain omistajan mieliksi!"

8 kommenttia:

  1. Rohkea pikku estehirmu! <3 Ei haittaa, vaikka sorkat lipsuisi tai sataisi mitä tahansa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lilli on hilmusen rohkea! Joo, eteenpäin vaan, tapahtui mitä tahansa!

      Poista
  2. Voi Lilli kun olet söpö agilityhirmu! Tuu Lilli opettaa noita juttuja meiän mirreille, niillä kun tuppaa olemaan liikaa energiaa :---)

    VastaaPoista
  3. Ihana estehirmu :) On se niin mukavaa kun on haasteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lilli on nyt kyllä ihan innoissaan kehuista! Nyt kelpaa agilityä taas mennä kun on niin paljon tullut kehuja!

      Poista
  4. Ei vitsi ihana Lilli! Munkin blogissa seikkailee vähän erikoisempia eläimiä nimittäin agilitylampaita :D Jään ehdottomasti seurailemaan teidän puuhia! On niin kivaa että joku muukin on innostunut kouluttamaan sorkkaeläimiä!

    http://riiviotjakaurakamu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin käydä kattelemassa, ja liittyä lukijaks! Tervetuloa vaan lukemaan meidän touhuista!

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)