torstai 25. joulukuuta 2014

Joulahjojen käyttöönottoa ja testausta osa 1

Jännittävä jouluaatto on nyt ohi, ja kuusen alta löytyi monta kivaa pakettia. Paras lahja, jonka sain oli uusi järkkäri, joka on kyllä ihan paras. :) Nämä kuvat eivät kuitenkaan ole vielä uudella kamerallani otettuja, mutta niitä on kyllä tulossa...
Kuten varmaankin muistatte, joulupukki oli lähdössä matkaan tuossa aaton aattona, ja pukilla oli kärrissään salaperäinen nyytti. Arvoitukseksi jäi silloin, kenelle nyytti oli ja mitä siellä oli. Vilpertti Vaaleanpunakuono kulki jouluaattona, ja toi paketteja meille ihmisillekkin, jopa sisälle saakka. Joulupukki oli niin mielissään hyvin onnistuneesta joulun keikasta, että lupasi palkata Vilpertin ensi vuonnakin.
Urhea joulupukin apuri sisällä käymisen jälkeen. :)
Sitten palataanpas siihen salaperäiseen nyyttiin, joka oli Vaaleanpunakuonolla kärrissään....

Joulupukki oli jättänyt viestinkin, ja siitä selvisikin kenelle nyytti on.

Ja tälläistä oli joulupukki pakannut nyyttiin tallin asukeille. Panta oli osoitettu Lillille ja pikkuinen riimu vuohille yhteiseen käyttöön, ainut vaan että meidän vuohilla ei ole pidetty riimua... Herkut laitettiin tietty jakoon!
 Lilli oli niin innoissaan uudesta upeasta pannastaan, että se halusi mennä heti testaamaan sitä agilityn merkeissä....
Pujottelukin sujui kuin agilityn suurmestarilta konsanaan!

 Lilli oli tosiaan niin innoissaan, että ei tarvinnut juurikaan tehdä mitään, kun pikkuinen kiisi ympäri agilityrataa. Ehkäpä joulupukki oli laittanut hiukan vauhtipulveria Lillin pantaan...?
 Lankulla kipittäminen olikin hiukan haastavampaa, koska lankku oli muuttunut taas yön aikana liukkaaksi, mutta siitäkin selvittiin vain parilla pikku lipsahduksella.

Näin upean pannan joulupukki toi, ja se sopiikin Lillille kuin valettu!

6 kommenttia:

  1. Aw ihana Lilli kun on noin innoissaan :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lilli on nyt ihan otettu kehuista, innostus senkun lisääntyy! :)

      Poista
  2. Vau, uusi järkkäri! :)) Odotan innokkaasti, että kuulen lisää ja näen kuvia. Kivoja lahjoja joulupukki oli sujauttanut tallin asukkaillekin! Mäkin haluaisin tuollaisen vauhtipulveripannan - on vähän laiska fiilis joulun jäljiltä. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vihdoin kunnon kamera! :) Kuvia on kyllä tulossa kyllästymiseen asti! ;) Tiedän tunteen, tiedän tunteen...

      Poista
  3. Agility-vuohi! Voi sydänparkani ♥
    Me ollaan miehen kanssa joskus mietitty vuohia, mutta jäänyt ainakin vielä ajatuksen tasolle. Nyt kyllä taas huomaa kuinka sydäntä lämmittää katsoa näitä kuvia! Olipas hyvä kun löysin blogiisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet sydämet on kyllä pikku Lilli päässyt valloittamaan, ja taas yksi lisää! :) On aina kiva saada lisää lukijoita, tevetuloa siis joukkoomme!

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)