lauantai 6. joulukuuta 2014

Lumi tekee paluun ja töppösiä palelee...

Tosiaan, ei meillä eilen illalla ollut lunta (ei ole ollut oikeastaan koko viikkoon) mutta hups heijaa, nyt on maa taas ihan valkeana. Lilli ja Vili kyllä tykkäävät, Sónata tykkää ja Sasukin tykkää, mutta tiedänpähän kolme otusta, jotka eivät toodellakaan tykkää tuosta tassuja paleltavasta maassa olevasta aineesta.. Ja ne ovat Misu, Misse ja Pipsa.

"oikeesti...

"...meiän.."

"...pieniä töppösiä palelee!"
Kissat tekevät kaikkensa, jotta niiden ei tarvitsisi olla ulkona kylmässä. Jos ne joutuvat lumihankeen kävelemään, pitää siellä olla jonkun muun jalanjäljet, joita pitkin voi sitten tepastella. 

 Näitä kuvia otettaessa piti hiukan lavastaa, jotta saimme Misun istumaan lumihankeen. Sille piti tietenkin rajata alue ja tampata lumi siitä kohti alemmas. Silloin pystyi itse Misukin menemään keskelle lumikinosta.
Tässä voisi olla Misun movember osallistuminen, hiukan myöhässä tosin...

söpöläinen <3

Onneksi löytyy vielä niitäkin alueita, joilla ei ole lunta!


Tämä on jo harvinaista, Misu ja Misse samassa kuvassa!
 Pipsalla varsinkin on hiukan tuo ulkoilu jäänyt näin talvella. Sen päivät koostuvat melkeinpä pelkästään nukkumisesta ja syömisestä. Toki aian välillä pitää vähän juoksennella, mutta ulos ei Pipsa juurikaan nokkaansa työnnä.


Kaikkein harvinaisinta, kaikki kolme kisua samassa kuvassa!
Näiden kuvien myötä oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

4 kommenttia:

  1. Oi miten kivoja kuvia, arvaatkos mitä täällä meillä ei oo VIELÄKÄÄN lunta, on aika ärsyttävää >:---( Mutta sentään te saatte nauttia lumesra paitsi tietysti miinus kissat, mutta ehkä nekin joskus ymmärtää kuinka kivaa lumi on! :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, voin lohduttaa, että ei miellä ole enää yhtään lunta. Talvi on aina aamulla ja sitten iltapäivällä on kuin olisi syksy... Nopeasti menee nämä vuodenajat... ;)

      Poista
  2. Ihania lumikissoja! <3 Ei ihme, jos toisten tekee mieli olla ihanasti sisällä lämpimässä. Joskin viimeisessä kuvassa alkaa olla jo aika innokkaan näköistä tutkailua. Jokin myyrä siellä kinoksessa varmasti vipeltää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisut kiittää kehuista! Mikäs niillä tuolla vällyjen lomassa nukkuessa... Joskus tekisi mieli jäädä niiden viereen nukkumaan kuin lähteä ainaiseen räntä/lumi/vesi sateeseen...

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)