sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Vauhdikasta vikellystä ja monenlaisia rotuja - Helsinki Horse Fair 2018

Viime viikonloppuna messuiltin jälleen, tällä kertaa hevosteemalla. Lähdettiin jo perinteeksi muodostuneelle messureissulle Helsinki Horse Fairiin ihastelemaan hienoja hevosia ja hypistelemään myyntikojujen tuotteita. Ohjelmaa oli listallani paljon, ja suurin osa ajasta kului hienoja numeroita katsellessa. Alkuun ehdittiin hetki katsomaan vauhdikasta alpakka-agilitya, jonka jälkeen areenalla laukkasi hieno inkkari vikellyshevonen ja taitavat vikeltäjät. Hatunnosto kyllä heille, ei onnistuisi allekirjoittaneelta tuollainen voimistelu hepan selässä!

Hyvä että itse pysyn edes istumalla kyydissä niin entäs sitten näin... :D

Vikellyksen jälkeen areenan valtasivat eri hevosrodut. Rotukavalkadissa oli vaikka minkä näköisiä ja kokoisia kaviokkaita ja se valikoituikin lempparinumerokseni. Oli tosi kiva nähdä sellaisiakin hevosrotuja, joita ei juuri muualla tule nähtyä.

Tämän pörröpallon olisin voinut viedä Empulle ja Sontulle kaveriksi samantien!

Kyllä se issikka vaan on mun lemppari. Huomatkaa samanlainen tyyli, kuin meidän heijastin postauksessa!

Kyllä tälläinen vähän isompikin kaveri kelpaisi!

Tai iki-ihana vuonis...

Tai miksei friisiläinenkin sopisi hyvin meidän pörriköiden kaveriksi...Rotukavalkadin jälkeen lähdettiin kiertelemään expo-aluetta. Tällä kertaa mukaan ei tarttunut mitään ostoksia. Lähellä tosin oli, etten ostanut hepoille uusia riimuja, mutta päädyin kuitenkin jättämään ne ostamatta, kun niissä olikin turvan päällä solki, mistä en itse henkilökohtaisesti oikein tykkää riimuissa. Paljon tarttui matkaan erilaisia esitteitä ja muutama issikkalehti, mutta muuten pysyttiin ihan vain lakulinjalla ostoksissa. Arvontoihin piti tietenkin osallistua aina, kun sellaisen jostain bongasi, mutta ei ainakaan toistaiseksi ole kuulunut voittoja...


Ihana poniparivaljakko! 


Expon kiertelyn jälkeen suunnattiin katsomaan valjakkoajoa, jota on aina tosi hauska katsoa, vaikkei säännöistä ihan kauheasti tiedäkään. Valjakkoajon jälkeen katsottiin vielä irlannincobien esitys, jonka jälkeen oli lähdettävä suuntaamaan kotia kohti, vaikka olisin ehdottomasti halunnut nähdä edes muutaman esteratsukon. Kello alkoi olemaan tuossa vaiheessa jo niin paljon, että jos oltaisiin jääty odottelemaan esteratsastusta, oltaisiin oltu tosi myöhään kotona. Kiva messupäivä takana ja paljon uutta intoa touhuta omien kaviokkaiden kanssa!

Tämä hevonen oli niiin upea!


Kävitkö sinä Helsinki Horse Fairissa tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)