torstai 1. maaliskuuta 2018

Helmikuun...


Hohdokkain postaus

Kuun luetuin eli hohdokkain postaus oli Sónatan uudesta loimesta kertova postaus (169 katselukertaa), joko olet käynyt lukemassa? Jos et, tässäpä linkki postaukseen!

Hohdokkain Instagram-kuva

Voi poni...

Hempein kuva

Kuva: Aino

Hupsuin eläin

Kuluneen kuun hupsuimman eläimen tittelin saa tällä kertaa Misse! Se on höpsötellyt ihan normaalisti muuten menemään, mutta se on oppinuut uuden jutun; maahan menon käskystä. Misse on joka ilta tullut aina katselemaan Misun temppuiluja ja aina siinä sivussa olen silläkin jonkin tempun teettänyt. Pikkuhiljaa olen yrittänyt saada Misseäkin oppimaan maahan menoa. Yllätyin hurjasti, kun yhtenä iltana pyytäessäni Misseä menemään maahan, se kellahti kuin vanha konkari kyljelleen! Se oli niin hassun näköistä, että sille on naurettu monet kerrat ensimmäisen kerran jälkeenkin. Toinen tekee kaikki temput hieman liioitellen, näkisittepä miten Misse hyppää! Mulla on listalla muistissa, että kuvataan kevään kuluessa (viimeistään kesällä!) kunnon temppuvideo blogiin, johon tulisi kaikki eläinten osaamat temput. Viimeistään sitten näette Missenkin uuden hassun tempun! 

Uusi temppumestari! Kuva: Aino

Hevosentäyteisin päivä

Helmikuun aikana ehdin jo huomattavasti enemmän touhuamaan hevosten ja vuohienkin kanssa ulkona, päivä pitenee! Kaikista eniten taisi tulla touhuiltua kaviokkaiden kanssa kuun viimeisenä viikonloppuna, kun Aino tuli loman alkajaisiksi heppailukaveriksi ja kameran kanssa kylään. Touhuttiin kummankin hepan kanssa vaikka mitä aina peltoiluista pulkkailuun, mutta sen tarkempaan en vielä kerro. Postauksia on kyllä tiedossa, kuvia nimittäin napsittiin parin päivän aikana reilu pari tuhatta... Yhden postauksen ehdin jo tehoviikonlopulta kirjoittaa, tässä linkki!

Hulmuavin harja

Pienelle issikalleni on kasvanut ihan issikan harja! Tässä myös pieni maistiainen tulveasta postauksesta... Kuva: Aino

Hauskin juttu

Helmikuun aikana juostiin paljon vuohienkin kanssa ulkona ja niistä varsinkin oli hirveän hauskaa juosta jäällä. Hyvä mieli siinä tuli kyllä itsellekin kun katsoi vuohien riemua! Hauskaa oli kyllä myös Ainon kanssa, mutta niistä tosiaan hieman myöhemmin lisää...
 
Vauhdilla kohti kevättä! Kuva: Aino

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kevättalven riemua kaikissa kuvissa, ja hieno Misse!!! <3 En malta odottaa temppuvideota ja tulevia postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy heti kelien lämmetessä alkaa kuvaamaan temppuja talteen, pihalla saa paremmin ikuistettua karvakorvien touhut! Huomenna nähdään! :D

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)