sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Tammikuun...

Toistetuin soittolista

Aina blogi- ja koulujuttuja tehdessä soi Disneyn sävelet taustalla (tälläkin hetkellä...), suosittelen!

Tuijotetuin sarja

Kuka muu koukussa tähän?

Tykätyin Instagram kuva


Talvisin kuva

Tykätyin postaus
Viime kuun luetuin postaus oli postaus heppojen vauhtilenkeistä, joka keräsi 113 katselukertaa itselleen. Postaukseen pääset tästä.

Taianomaisin hetki
Tammikuinen auringonpaiste on aika harvinainen näky tänäpäivänä, joten silloin kun aurinko paistoi, oli ihan taianomainen fiilis. Ainut kerta tammikuun aikana, jolloin pääsin kameran kanssa auringon paisteeseen, oli vuohien kanssa lenkkeillessä(postaukseen). Samaan aikaan satoi vielä jotain lumen tapaista, ja sai aikaan kivan tunnelman kuviin!

Tarmokkain lenkki
Tammikuuhun mahtui suht paljon vauhdikkaita lenkkejä hevosten kanssa. Näistä parhaiten jäi mieleen varmaankin supervauhdikas Saanis Eemelin kanssa kuun puolivälin jälkeen. Silloin Emppu oli jokseenkin vauhdikas ja heti ensimmäinen ravipätkän aikana poika oli ihan lentoon lähdössä. Laukkakierrokset startattiin riehakkaalla ryöstölaukalla, johon ekana kommentoin: "Hiljennäs nyt Eemeli!" Sitten kuului: "Anna mennä vaan!" Ei ehkä ollut ihan hyvä juttu, että heppu päätti vauhdin enkä edes juuri yrittänyt vaikuttaa asiaan mitenkään, mutta pitäähän sitä vähän talvikivaa olla! Tämän jälkeen otettiin uusi laukkakierros, joka sujui ihan kuin oppikirjoissa, laukka nousi niin hienosti ja loppui juuri kun pyysin. Hienon hieno poika, hymy nousee huulille tätä muistellessa.


Taitavin eläin
Tammikuun taitavin eläin on helppo valinta. Se on pari postausta sitten esiintynyt Misu(linkki postaukseen). Misu on temppuillut joka ikinen päivä, ja ahkerasti ollaan joka kerta yritetty keksiä jotain uutta. Tällä hetkellä kissan lempprijuttu on se, että laitan sen istumaan laatikon päälle, juoksen itse esteen toiselle puolelle ja annan sille luvan pinkaista luokse. Misu jaksaa tehdä tätä vaikka kuinka pitkään, ja tällä saan sen helposti simahtamaan sohvan nurkkaan. Olen myös opettanut sitä joulusta lähtien soittamaan kelloa, mutta se on vielä hieman vaiheessa... Siitä ehkä lisää, kunhan saadaan hiottua temppu kuntoon!

Millainen sinun tammikuu oli? 
Mitä tykkäsitte tällaisesta postauksesta, tehdäänkö helmikuusta samanlainen?

4 kommenttia:

  1. Mulla oli oikein kiva tammikuu! Tätä postausta oli ihana lukea ja katsoa, kivan positiivinen ja hienoilla kuvilla varustettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ja kiitoksia kovasti palautteesta! :)

      Poista
  2. Kiva postaus, joten idea jatkoon ilman muuta! :) Mäkin aina välillä kuuntelen töissä Disney-musiikkeja (tuo How Far Will I Go on yksi ihan parhaita uusia biisejä - ja sitten kuuntelen uuden Beauty and the Beast -elokuvan soundtrackia). Vuohien talvikuva on taas ihan taulumateriaalia! :) Meidän tammikuu oli vähän erikoinen, kun välillä oli palmuja ja lämpöä ja sitten taas lipsumista napajäätiköllä. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Jep tuo on mun lemppari myös, samoin kuin melkein kaikki Moanan biisit. :) oijoi palmut ja lämpö kuulostaa aika houkuttelevalta, varsinkin jos vaihtoehtona on kauheat jäätiköt joka puolella... nyt on onneksi ainakin täällä ihana lumimen talvi! :D

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)