perjantai 23. helmikuuta 2018

Lomasuunnitelmia

Jes, tänään alkoi loma ja nyt on aikaa touhuta kaikki päivät eläinten kanssa pitkin pihoja ihanassa pakkasessa ja auringonpaisteessa! Tämä lomaa edeltäväkin viikko kului ihanan aurinkoisissa merkeissä ja siitä myös nautittiin; yhtenä iltana huomasin touhuavani hevosten kanssa vielä kuuden jälkeen punaisen auringonlaskun alla. Hirveästi ei ehditty nyt edeltävällä viikolla hevosten kanssa lenkeille, joten vauhtia tuskin tulee lomaviikosta puuttumaan!

Postauksen kuvista kiitokset äitille!

Olen suunnitellut hiihtolomalle kaikenlaista kivaa tekemistä, saa nähdä kuinka paljon jää tekemättä ja mitä kaikkea ehditäänkään! Sónatan kanssa olisi tarkoitus tutustua lammelle tehtyyn jäärataan (saa nähdä, millä vauhdilla), kokeilla hiihtoratsastusta vähän vauhdikkaamminkin vähintään kerran, tutkia metsäkoneen tekemiä polkuja metsässä ja hioa hieman hukassa olleita jarruja. Voisipa sitä yrittää tunkea lomalle jonkun este/puomipäivänkin!Tammalla tosiaan on ollut jarrut hukassa viime aikoina. Aikaisemmin olen suhtatunut hieman varauksella kotiin päin laukkaamiseen tai ravaamiseen, ennen ei ole ollut mitään ongelmia kotoa poispäin menemisessä ja poni on puksuttanut pyydettyä askellajia joskus reippaammin ja joskus vähän rauhallisemmin. Nyt se on kuitenkin muutaman kerran viime viikkojen aikana vienyt mua kuin lapasta lenkeillä kotoa poispäin, mitä se ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Suhteellisen vähäinen liikunta ja pakkaset luultavasti ovat aika suurina syyllisinä tähän vauhdikkuuteen, joten loman aikana lenkkeillään vauhdilla menemään niin eiköhän ne jarrut taas löydy.Eemelin kanssa ei ole mitään sen suurempia suunnitelmia toistaiseksi, kunhan vaan ennätetään senkin kanssa mahdollisimman paljon juoksemaan pitkin metsiä niin hyvä tulee. Hiihtoratsastusta olisi kiva kokeilla hepunkin kanssa, mutta perässä suhisevat sukset luultavasti saisivat aikaan veturissa niin vauhdikkaan hepulin, että matka voisi jatkua vähän turhan pitkälle ja turhan vauhdikkaana... Jätetään siis suosiolla suksi- ja pulkkahommat Sontun vastuulle.


Hieno kiituri <3

Loman aikana tulee varmasti otettua iso kasa uusia kuvia, ja pari kaveriani onkin tulossa mahdollisesti kameroidensa kanssa kylään, joten saatte nauttia täällä ja instan puolella toivottavasti ihanan talvisista kuvista! Kuvia tulee varmasti myös ensi viikonlopun Helsingin hevosmessuilta, jonne ollaan taas suuntaamassa! Messuista on tulossa varmaankin viikon mittaan vielä ennakkopostausta, kunhan tässä nyt päästään lomafiilikseen!


Oikein kivaa lomaa kaikille, kenellä se nyt alkoi! Sekä tietty mukavaa arkeen paluuta kaikille lomattomille! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa! :) Toivottavasti pääsette toteuttamaan kaikki nuo kivat ohjelmanumerot - ja toivottavasti kamera räpsyy ahkerasti! Näkemisiin ja höpöttelemisiin pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvältä vaikuttaa jo näin loman toisena päivänä, vaikka mitä on jo tehty ja kamera on heilunut mukana koko ajan! :D

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)