tiistai 3. tammikuuta 2017

Viime vuoden lottorivi+kysely

Eli toisin sanoen vuosi 2016 numeroina! 
Vuosi vaihtui enkä tietenkään ennättänyt kiireiltäni (pyh ja pah, olin vaan niin laiska avaamaan konetta... ;D) kirjoittelemaan minkäänlaista vuosimuistelua. Ehkä nyt siis olisi sen aika? Nyt siis asiaan eli mitä tapahtuikaan vuonna2016...


Blogiin kirjoitin yhteensä 117 postausta, huh kun olen ollut ahkera! Vähiten postauksia ilmestyi maaliskuussa (vain viisi kappaletta) ja eniten taas rustailin blogin parissa yllättäen joulukuussa (huimat 26 postausta!). Katselukertoja kertyi ihan huikeat 13015 kertaa ja kommentteja postauksiin kertyi mahtavat 416 (jos osasin laskea oikein). Teitä lukijoita on blogissa näin 3.1.2017 tasan 50! Kuvia tietokoneelle kertyi vuoden 2016 aikana ainakin 1683 joista suurin osa on luultavasti päätynyt tänne blogiinkin.

Nämä pallot eivät ole vielä blogissa juosseet näissä kuvissa!

Hevosten kanssa tuli liikuttua enemmän ja vähemmän vuoden aikana. Ratsastuspäiväkirja merkinnät alkavat vasta heinäkuun puolesta välistä ja siihen vihkoseen olen raapustellut ainakin 85 heppojen liikuntamerkintää. Milloin mitenkin päin liikuttu, joko ratsastajan kanssa tai sitten ilman. En kyllä ole ihan varma onko tuossa jokainen ratsastelukerta, mutta ainakin melkein. Ja siis huom. vain viime heinäkuusta lähtien! Tästä sen huomaa miten loppupelissään vähän tulee ratsastuskertoja ainakin meillä kun hevoset seisovat omassa pihassa eikä minkäänlaista kenttää tai maneesia varsinkaan ole mailla halmein. Mutta miusta ainakin tuntuu että ratsastin kyllä tosi paljon viime vuonna ja olenkin ihan tyytyväinen vuoden ratsasteluihin. Ainakin noin pääosin, jos niitä muutamaa ryöstölaukka kertaa Sónatan kanssa eí lasketa... Viime vuoden aikana tuli kasvatettua hurjasti luottamusta kummankin hevosen kanssa enkä malta odottaa tämän vuoden seikkailuja rakkaiden karvakorvien kyydissä!

Ehkä paras muisto heppojen kanssa koko vuodesta, toivottavasti tämän tyylisiä muistoja tulee paljon tänäkin vuonna!
Tämä keikka jäi vuoden 2016 keikoista parhaiten mieleen ihka oikean joulupukin tapaamisen ja pienen palkinnon saamisen myötä. 

Lilli ja Vili keikkailivat vuoden aikana ainakin 10 kertaa, mikä on näin vuohien ohjaajan korvaan hirmuisen suuri määrä! En edes muistanut jokaista keikkapaikkaa, enkä ole ihan varma onko tuossa 10 kaikki kerrat jolloin ollaan ihmisiä käyty huvittamassa temppuilulla. Huomenna olisi taas keikka, mutta luulen sen jäävän valitettavasti väliin kovien pakkasten takia, harmi. 

Jaksoin kuin jaskoinkin väsätä teille taas tälläisen kivan pienen kyselyn, jotta saisin taas jonkinlaista hajua, millaista porukkaa täällä on enimmäkseen ja mitä te ylipäänsä tykkäätte tästä blogista. Sen täyttäminen ei vie kuin muutaman minuutin ja vastauksenne ovat minulle hyvin tärkeitä! Vastaukset eivät mene minnekkään vaan jäävät minulle palautteeksi blogista. Kaikki vaan vastailemaan, myö kaikki te satunnaiset vierailijat! :) Kyselyyn pääset painamalla tästä. Kiitos kaikille jotka käyvät nopsaan täyttämässä kyselyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)