torstai 27. elokuuta 2015

Vauhdikkaan lettipään kyydissä

Tiistaina, Sónatan ratsastuksen jälkeen otettiin  herra Eemeli ratsuksi. Mentiin Eemelin kanssa ihan vaan tuossa pihatiellä pujottelua ja puomeja, tai noh ainakin niin oli tarkoitus...

<3

Taiteiltiin pollelle letit ja johan muuttui heppa ihan erinäköiseksi!

Niin hieno<3<3
 Alkuun meni ihan okei, hepa kuunteli hyvin ja pysähtyi juuri kuin halusi ja puojttelukin sujui hyvin vaikka äipä laittoikin ämpärit hikan liian pienille väleille, mutta hiukan haastetta elämään eikö?

 Muutaman ekrran kun oltiin menty tietä ees taas ja käännyttiin ekan ravin jälkeen tulemaan kotiin päin, niin polle vaan yhtäkkiä sinkosi hirmuista laukka ravi sekoitusta ja miä ihan ihmeissäni selässä että: "Wat??" Polle kuitenkin pysähtyi, mutta sen jälkeen oli ihan asteen verran menossa koko ajan joka suuntaan, varsinkin kotiin pin olisi aina meinannut lähteä kamalaa kyytiä jos vaan olisi päästänyt... Ryntäyksen jälkeen tein sitten niin että aina käännöksen jälkeen pysäytin hepan ihan kokonaan (ja Emppu oli ihan erimieltä asiasta). Sitten sujui ihan hyvin.
Emoun mielipide...
 Ravit taas.... Oi ja voi.. Vissiin tuo otsapanta (joka on ostettu raveista) herättää Eemelin sisäisen ravurin, nimittäin polle aina joskus oikein vetää päänsä pitkäksi ja ei kuutele yhtään ja vaan menee hirmuista kiitoravia eikä tosiaan kuuntele yhtään. Tänään oli sellainen päivä... Loppupelissä sain kuitenkin Empun ravin rauhoittumaan aina kevennyksen avulla ja löysäämällä ohjaa, sitten kävikin aina niin, että heppa pysähtyi ennen kuin minä käskin, mutta mielummin niinpäin!
Hirmuinen tankki <3


 Olin siis Emppuunkiin ihan tyytyväinen ratsastuksen lopussa,  se malttoi hiljentää eikä sen koomin enää ryöstellytkään... Eilen tuossa käytiin sitten metsässä kaahaamassa, oli aivan  liian ihanaa kun polle menä touhotti laukkaa eteenpäin metsässä, pienessä tihkusateessa... Tänä kesänä parata oli ehdottomasti se, kun opittiin vihdoin Empun kanssa yhteinen sävel laukan suhteen :)
Emppu ravuri elementssään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)