torstai 20. elokuuta 2015

Metsäilemässä Sasun kanssa

Koirienirtipitoaika, se alkoi tänään. En ole laisinkaan innoissani asiasta, meillä se kun ei vaikuta laisinkaan Sasun elämään vaan hevosten. Ei nimittäin nyt voi sitten laisinkaan olla varma, koska juoksee metsässä koira vastaan ja se on kyllä Eemelin kanssa sitten siinä. Heppailu muuttuu siis hiukan varovaisemmaksi ainakin alkuun, mutta koiran kanssa meno jatkuu samaan malliin!

Ilonen koira
 Yhtenä aamuna satuin nappaamaan kameran matkaan Sasun aamulenkille. Silloin oli sopivasti viikonloppu ja ihana aamuauringon paiste joten miksei? Metsässä oli vaan ihan hirveän kylmää, ihan meinasi sormet jäätyä ja muutenkin tulla vilu kun ei ollut takkia päällä... Koira kuitenkin juoksi innoissaan hihnan perässä ja ajateltiinkin äitini kanssa että olisi hyvä jos ehtisi ja jaksaisi lähteä heppojen kanssa siihen aikaan metsään, ei nimittäin ollut paarmoja!
Reitin varrella on ihana maisema 
 Tarkoitus olikin ottaa Sasusta oikein hino poseeraus kuva, se onkin haastavaa koska koiru ei yhtään tykkee olla kameran edessä.. Kuitenkin jotain kivoja kuvia sain joka tapauksessa!
Matkalla kuvauspaikalle

:)

Yksi parhaiten onnistuneimmista otoksista, ainakin miun mielestä


<3

JOtenkin aiheesta poikkeavaa...

Paras ja ihanin koiru <3

2 kommenttia:

  1. Ihania maisemia ja Sasu on syystä tyytyväisen näköinen. :) Koirayllätykset eivät tosiaan ole heppaillessa hyvä juttu, joten toivottavasti niitä ei osu kohdalle. Aamuratsastus voisi olla melkoisen tunnelmallinen kokemus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei paljoa naurattaisi jos juoksisi koira vastaan metsässä ratsastuslenkin tiimoilla, mutta ei onneksi ainakaan toistaiseksi ole tullut karvakuonoja vastaan... Täytyy kyllä joku aamau lähteä Sontun tai Empun kanssa oikein aikaiseen metsään! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)