sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Misun paluu agilityradoille

Siitä onkin jo aikaa, kun Misu on viimeeksi suorittanut agilityradalla hyppelöitään. Nyt väsäsimme kuitenkin Vilma Adan kanssa Misullekkin pikkuisen radan meidän olohuoneeseemme. Rataan kuului tällä kertaa pari estettä, putki, kirjapino -jonka päälle Misun piti mennä istumaan-, hurja viltin alitus, rahin päälle loikka ja laatikkoon meneminen.

Rataan tutustuminen kuuluu asiaan!

Tästä kaikki alkaa...
 Alkuun Misu oli hiukan laiska, eikä oikein ottanut komentoja tosissaan, mutta kun oltiin hypätty pari kertaa esteen yli, niin johan alkoi kisu ihan oikeasti juostakkin. :) Lopputulos olikin se, että namintarjoaja oli ihan väsähtänyt, mutta kissassa vain riitti virtaa...
Kakkos este näytti tällä kerralla tältä
 Misulla on hyvin omaperäinen tyyli mennä putken läpi. Se kyllä kipittää aina ihan innoissaan putekn läpi, mutta ongelma piilee siinä, että kissa unohtaa aina laskea häntänsä... Aina kun Misu menee putken läpi, niin putki meinaa lähteä mukaan häntään tarrautuneena.

 Tämä viltin läpi meneminen oli Misulle ihan uusi juttu. Alkuun kisuliini miettti pitkään, että mitenkäs tästä nyt selvitään, mutta pienen opastuksen jälkeen osasi Misu raivata tiensä läpi viltin hapsujen.

 Heti viltin läpi menon jälkeen tuli Misun hypätä Rahi-rallistakin tutun rahin päälle. Katti loikkasikin niin innoissaan rahin päälle, ettei kamerakaan kerinnyt perässä... :)
Mikäs kiilusilmäinen kaveri siellä kurkistelee?

No sehän on agilityhirmu Misu!
 Laatikkoon meno ei ole Misulle laisinkaan uusi juttu, koska se hankkii itselleen aina mahdollisimman hankalan nukkumapaikan. Laatikot varsinkin ovat Misun suosikeissa, se nukkuu aina huoneessani olevassa suuressa pahvilaatikossa...

Näin kevyesti nousee kokeneen agility kisun tassu!


<3

Loppuun kuuluu aina ylväs vilkutus faneille!

6 kommenttia:

  1. Hienoja esteitä olet keksinyt ja Misu hyppää todella hyvin! Minäkin olen opettanut meidän kissoille paljon temppuja, mutta agilitya olemme harjoitelleet vain vanteen ja pujoitteluradan avulla. Viimeviikolla Nasu oppi jopa kävelemään takajaloillaan ja kävelee sitten aina perässä kahdella jalalla halutessaan kinkkua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siitä se agility ura urkenee teilläkin! :) tuollaista temppua ei meidän Misu osaakkaan, en vain viitsi oikein opettaa, kun kaverilla on aina kynnet esillä ja sitten on kädet ihan verillä... :)

      Poista
  2. Me fanit vilkutetaan täältä iloisesti takaisin! :) Onkin ollut ikävä Misun kuuluumisia! <3 Aika omaperäinen rata Misulla oli, kun kesken radan piti uskaltautua viltinkin alle! Jujulta saattaisi jäädä rata kesken siinä vaiheessa, koska menisi pupu villapöksyyn. Hienoja hyppykuvia myös! Niitä ei kännykällä saakaan otettua. :-/ Mutta meidän täytyy ottaa jokin kerran estevideo. Se sentään onnistuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ole oikein ennättänyt Misun temppuiluja kuvailemaan, mutta jospa tässä taas pimeiden aikojen tultua ehitisi kuvailla enemmänkin! Hetken aikaa Misukkakin tosiaan epäröi viltin ali kulkemista, mutta loppujen lopuksi oli aika lälly juttu. :) me jäädään odottelemaan teidän agility kuulumisia!

      Poista
  3. Hieno suoritus Misulta :) Toi fanivilkutus on paras, täältä fanitusaaltoja sinne päin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misu kiittää kehuista! Faniaallot otettu myöskin vastaan ja niitä lähetetään takaisin päin! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)