perjantai 24. lokakuuta 2014

Back in business

Syksyn tultua on myös Vili pallannut takaisin hommiinsa kärrikiliksi. Ei ole kesän aikana oikein tullut kärriteltyä Uunolaisen kanssa, kun ei siitä hommasta oikein tule mitään. On niin paljon aina kesäisin vihreää herkkua joka puolella Vilille, että unohtuu se mitä oltiin tekemässä. Muutaman kesällä tehdyn kärrittely yrityksen jälkeen päädyttiin sitten siihen tulokseen, että Vili on kesälomalla kärri hommista.

Vili is back in business :)

Tällä kertaa kyydissä oli syksyisiä vaahteranlehtiä

 Ei ole kyllä Vili unohtanut kesän aikana, että miten sen kärrin kanssa oikein liikutaan. Ihan samanlaista menoa oli taas kuin aina ennenkin, eli aikas vauhdikasta... Kaikki käy Vilille, kunhan siitä saa leipää! :)

"Mihinkähän mä nää lehet puottaisin...?"

"Ai sulla olikin leipää, no päätä sit sä mihin nää viiään!"

Vilin virallistakin virallisempi kärrin kanssa otettu poseeraus <3
 Tässä pikkuhiljaa alkaa kärrikilin omistaja jo suunnitella joulua... silloin olisi tarkoitus laittaa Vili pulkan eteen lahjoja tuomaan. Valjaat tietty koristellaan asiaan kuuluviksi ja ehkäpä Lillistä värvätään joulupukin apuri...? Saa nähdä, mitä keksinkään, mutta kunhan nyt saan tehtyä valjaat jouluisiksi, (ehkäpä vähän lähempänä joulua.....)niin voitte olla varmoja, että sitten saatte kunnon pläjäyksen jouluista Viliä! :)
Tässäkö tuleva joulupukki? Se selviää tasan kahden kuukauden kuluttua!

4 kommenttia:

  1. Tosi kivat kuvat ! Vili on niin tärkeenä kun saa kuskata lehtiä :) Tuosta sais kyllä niin hienon joulukortti-sarjan kun Vili kuskaisi vaikka joulupaketteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, kaikki "ylimääräinen" touhuaminen on Vilistä ja kaikista muistakin vuohista ihan huippua! :) Niin muuten saiskin, täytyy pitää mielessä! :D

      Poista
  2. Sattuu ihan, kun hymyilen niin leveästi! :-D Ihana ja hassu Vili! Ja tuo kärrykin on niin söpö. En malta odottaa niitä joulukuvia. Olisipa kiva päästä todistamaan pakettihommia ihan livenä, mutta en kyllä tiedä vielä yhtään joulunvietostani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Itselläkin tekisi jo mieli alkaa väsäilemään valjaita, mutta en taida vielä kuitenkaan.... Tervetuloa vaan katsomaan mahd joulupukkia! :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)