perjantai 7. helmikuuta 2014

Tallimme koira Sasu

Tänään esittelen teille vahtikoiramme Sasun.
"Varokaa vaan kaikki tunkeilijat, täällä vartioin minä!"
 Sasu on tosiaan vajaa kymmenen vuotias belgianpaimenkoira. Talonvahdin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat esim. kova haukkuminen (vaikka pihaan tullut auto olisikin oma...), valpas katse ja tarkkaavainen kuulo.
"Ai haluatko tehdä temppuja?? Vihdoinkin!"
 Tempuista Sasu on aina ihan innoissaan. Jos se vain näkee, että pidän sen namia kädessäni, se tarjoaa kaikki temppunsa läpi ja sen jälkeen katsoo anovasti, kuten kuvassa näkyy... Sasu osaa istua, mennä maahan ja koskea tassullaan jotain (esim. tuoli) eikä sitten sen kummallisempaa. Tietty myös paikalla pysyminen, sivulle meneminen ja seuraaminen kuuluvat Sasun temppuskaalaan.
Tässä on virallinen Sasun antama poseeraus.
 Sasun lempi harrastuksia ovat ehdottomasti mönkijän edessä (huom. edessä, ei takana tai sivulla!) juokseminen, keppien kanssa nujuaminen, metsässä puuhailu ja pallon hakeminen. Luonteeltaan tämä kaveri on melkoisen vilkas eikä vauhtia kyllä puutu...
"No, miten on? Joko jatketaan matkaa??"
Yleensä aina kun lähdemme metsään lenkille Sasun kanssa, sen on pakko saada jokin kepin tapainen suuhunsa. Joskus se voi olla myös vaikkapa käpy. :) Yleensä keppi hajotetaan heti alkutekiöissään, mutta ajatus on tärkein!

2 kommenttia:

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)