sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kuvia hepoista

Tänään oli niin liukasta, että Rositaa ei voitu tuoda heti aamusta ulos, joten Eemeli ja Sónata pääsivät vaihteeksi Rositan tarhaan. Nyt hiukan kuvia niistä.

Sónata köpöttelee katsomaan, mitä ihmettä se ihminen taas tekee.

Meidän pieni issikkamme... <3

Ja iso suokkimme <3




Eemeli tekee tuttavuutta omenapuun kanssa.

Sanokaa "Cheese!"
 Hepoista on hankalaa saada hyvä kuva, jossa ne molemmat katsovat kameraan. Tuossa yllä on yllättävän hyvä otos. Molemmilla tosin aika äkäinen ilme, mutta silti...
"Enkös olekin kaunis?"
 Sónata on välillä oikea linssilude. Joskus sitä taas ei kiinnosta laisinkaan kamera. Nytkin se tuli ihan turpa kinni kameraan, niin ota siinä nyt sitten kuvia! Siksi tännekkin tuli enemmän kuvia Sónatasta, kun Eemeli ei oikein aina viihdy kameran edessä.
"Mitä sä taas siellä sen kameras kanssa heilut? Anna niitä heiniä!"
"Rouskis, rouskis!"
Loppuun vielä tälläinen söpö heinän syömis kuva. :)

7 kommenttia:

  1. Kaverukset sointuvat niin hyvin yhteen riimuja myöten. :) Tuota viimeistä kuvaa katsoessa melkein kuuli korvissaan, miltä heppojen rauhoittava rouskutus kuulostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä kuin paita ja peppu, aina yhdessä. Joskus on pientä kinaa, mutta sen jälkeen ollaan taas hyviä kavereita. :) Just äitin kanssa mietittiin, että pitäis varmaan vaihtaa kavereille kevätpäitset päähän. Ne on vielä ihan joulutunnelmissa...

      Poista
  2. Ois ollu kiva nähdä sut heilumassa tuolla kamera kädessä! En oo nimittäin koskaan nähnyt siun ottavan kuvaa millään kameralla! (paitsi en kyllä muista ootko ottanut miun kameralla jonkun kuvan, mut sitä ei lasketa!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se nyt oo etes harvinaista! Kyllä mä aika usein otan kuvia. Nyt on tosin ollut vähän taukoa, mut aattelin ettei sua tarvii ihan koko aikaa olla työllistämässä niin napsin sit muutaman kuvan... :)

      Poista
    2. Otanko muuten perjantaina kameran mukaan??

      Poista
  3. Ihan miten vaan. Voithan sie ottaakkin.

    VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)