torstai 26. lokakuuta 2017

Terveisin mää

Moikka, täällä jutustelee tällä kertaa Tytti! Meistä ei ole kuulunut täällä pitkään pitkään aikaan ja nyt on kyllä ehdottomasti aika korjata asia! Me ollaan kyl oltu aika kiireisiä viimeaikoina, eli ei meillä ois ollut paljon aikaakaan kirjotella teille tänne blogin puolelle. Ollaan nimittäin vietetty kaikki vapaa-aika kierrellen pitkin ja poikin meidän pihaa, sillä toi omistaja on vissiin laiskistunut ja viisastunut, eikä enää edes yritä laittaa meitä jonkin naurettavan aidan taakse. Usko taisi loppua siinä kohtaa, kun muutkin kuin Sohvi ymmärsi pompata sen verkon yli. Viimeset pari kuukautta ainakin ollaan vaan vaelleltu pitkin pihoja ja maiskutettu menemään jopa noi ihmisten paljon vaalimat kukkapenkit, ei muuten kasva enää minkäänlaisia kukkasia niissä penkeissä.

"Toi pienempi kaveri aina seurailee meidän touhuja ja joskus kulkee meiän mukana pitkin ja poikin pihaa, ihan kivaa!"

"Täällä jossain oli niitä herkkukukkia, näitä lehtiä on vaa liikaa täällä!"

"Nyt kuulu käsky että pois sieltä kukkapenkistä, voin vain kysyä, mistä kukkapenkistä?"
"Munkin varmaan parempi lähteä kattelee missä ne muut kamut oikein juoksee.."

"Ollaanko aidan oikealla vai väärällä puolella, siinäpä vasta kysymys..."

Isukki Elvis on löytäny nää ihanat aroniapuskat, eikä meitä ajeta täältäkään pois vaikka ennen on aina ajettu!
"Elppaa vaan hymyilyttää, kun noi ihmiset on yrittäny komentaa meitä pois aroniapuskista..."

Ollaan me vähän muutakin puuhailtu, kun vaan syödä mussutettu. Omistaja on ottanut itseään niskasta kiinni ja alkanut temputtaa meitä entistä useammin. Ahkerasti on opiskeltu Eemelin karsinassa uusia temppuja ja muisteltu vanhoja. Jopa isukki, eli Elvis on päässyt opettelemaan uusia juttuja, alkaen ihan peruskaurasta eli peruutuksesta ja pyörimisestä. Nyt se jo handlaa ne ihan kuin vanha tekijä, samoin kuin Lumikki, joka on kanssa opetellut niitä ja vähän jo jotain muutakin.

"Voin tehdä temppuja, jos saat mut kiinni täältä puskasta!"

"Määkin olen opetellut niitä temppuja, alkuun ne oli kyllä ihan lällyjä, mutta nyt ne on tosi kivoja!"

"Temppuja, kuka puhui tempuista? Saako leipää? Teen kaikki temput mitä osaan!"

Meille on myös kerrottu, että ens kesänä on taas tulossa kivoja kolmen päivän temppuilu- ja agilityputkia, kun vuohileirit tekee paluun. En malta odottaa! Vielä ovat kuulemma vähän suunnittelu vaiheessa, mutta paljon kaikkea kivaa on luvassa, ainakin niin meille on vähän vihjailtu! Pysykäähän siis kuulolla, olin kuulevinani tuossa yksi ilta, että niiden leirien julkaisua ei tarvitse enää kovin kauaa odottaa!

"Tässä me demonstroidaan, miten sit kesällä laidunnetaan, kun leiriläisiä on. Tai sit heittäydytään hankaliksi ja juostaan kaikkia ihmisiä karkuun ja pompitaan aitojen yli, ei voi vielä tietää!"
"Mumsmums, ja karkuun!"

Vähän kyllä ihmetytti, kun tuo omistaja vähän jo puheli itsekseen, että ruettaisiin jo joulukuvia kohta ottamaan, jos lumipeite tulee jo nyt. Ei kai nyt ihan vielä kuitenkaan? Onhan sinne jouluun vielä kaksi kuukautta... Hetkonen hetkonen, kaksi kuukautta? Voiko se olla mahdollista, kaksi kuukautta vuoden ihanimpaan juhlaan! Ihan parasta, täytyy heti lähteä suunnittelemaan, miten poseeraan tänä vuonna joulunauhat kaulassa kameralle.

"Misseä vähän naurattikin mokomat joulupuheet, mä otin ne tosissaan."

"Menetkös siitä katti valmistautumaan joulukuvauksiin, kohta tulee lunta taivaan täydeltä!"

Haluaisitteko muuten nähdä meidän temppuiluja videolla joku päivä?
Joko teillä on satanut lunta (Misse ei usko, että jossain voi jo olla lunta..)?

T. Mää, eli Tytti

2 kommenttia:

 1. Ihanan värikkäitä kuvia, ja ihanaa, että Missekin oli mukana! :-D Elvikselle on nyt pakko lähettää erityisterkut! Se hyväntahtoinen hammasrivistöhymy sai mut nauramaan ääneen. Tahtoisin päästä näkemään Elppusenkin temput.

  Täällä satoi lunta torstaina - pari päivää sitä kesti, mutta nyt on jo maa sulanut. Hyvä niin, niin voin huomenna huristella taas pyörälläni. Ah, sitä vapauden hurmaa parin ratikkapäivän jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kerron isukille terveiset ja sanoa, että jatkaa hampaidensa joka iltaista harjausta... Meillekkin satoi tänään ihan varsinainen ensilumi, mutta enpä usko, että tuo kovin kauaa kestää. :)
   T. Tytti

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)