tiistai 10. lokakuuta 2017

Kuin valokuvaa katsoisi

Olen aina tykännyt piirtämisestä ja seinäni ovat melkein puolillaan piiirtelemiäni kuvia. Se toinen puolisko, joka on huomattavasti suurempi, on pyhitetty milles muullekkaan kuin rakkaille muistoille, eli kuville. Ja kuvien aiheena ovat yllätys yllätys, huushollimme nelijalkaiset ystävät. Onhan tuota joskus tullut yritettyä piirtää omista elukoista kuvia, mutta jostain syystä ne eivät ikinä oikein ole onnistuneet.

Monta kertaa on tullut ihasteltua esimerkiksi Instagramissa, kuinka jotkut osaavat piirtää niin aitoja kuvia, että niitä pitää katsoa useampaan kertaan ennen kuin uskoo, etteivät ne ole valokuvia. Eräs tälläinen Instagram-tili on ollut jo pidemmän aikaa @katkopiirto. Olen bongannut kyseisen taiteilijan myös Facebookista ja jokunen aika sitten selailin Facebookia kun huomasin, että kyseinen taiteilija pyysi lähettämään julkaisuunsa suomenhevosen kuvia, joita voisi suomenhevosen viikolla piirrellä, ja minähän tietty iskin samantien Eemelin kuvan kommenttiboxiin.

Olin ihan tyystin unohtanut koko asian, ja yksi päivä avasin taasen sen puhelimen ja Facebookin, ja vastassa olikin jokseenkin tutun näköinen karvakorva, ei tosin ihan normaalina kuvana, vaan upeana mestariteoksena, pastelleilla paperille siirrettynä. Kaverit vähän ihmettelivät, kun aloin yhtäkkiä ihastuksissani hyppimään ympyrää pitkin käytävää... Eilen sain aikaiseksi hakea työn postista ja tänään se pääsi kehyksissä seinälle niin hyvälle paikalle, että näen sen heti, kun herään aamuisin.

Tämä on vaan niin ihana, en voi olla ihastelematta sitä joka kerta kun näen sen... <3

Lempparit, toinen kuvana ja toinen piirroksena

Tästä kuvasta on tauluun toiminut mallikuvana ja yhdennäköisyys on aika huima!

"Kröhm... Miulla olis vähän asiaa, jos nyt tuon piirroksen ihastelulta ehditte kuunnella..."

Misu muistutteli heti, että mites me muut, kun ihastelin ja kuvasin Empun kuvaa. No totta, olisi ihana saada pikkuhiljaa kerättyä jokaisesta elikosta samantyylinen masterpiece seinälle! Mulla on aina ollut haaveissa saada kaikista elikoista maalaukset/piirrokset seinälle, ja tämä Eemelin piirroksen ilmestyminen Facen seinälle varmisti sen, että joku päivä mulla on vielä kaikkien 20 kuva seinällä, ja mieluiten kaikki samalta tekijältä (varo vaan Katkopiirto...! ;D)

Tälläinen pino löytyi kuvia siltä istumalta, kun Misu mainitsi asiasta 

Ajatelkaa nyt, miten ihana olisi, kun nämä kaikki ja muutama muu samantyylinen olisi kehyksissä seinällä vierekkäin!

"Joo joo, kaikki sai jo kuulla, miten asettelisit ne ja muuta turhaa. Mä varaan seuraavan ajan maalaajan mallina!"

Onko sinulla maalauksia/piirroksia omista eläimistäsi seinälläsi tai haluaisitko sellaisia?

 Kiitos siis huimasti Katkopiirron Eija Haloselle, joka on taiteillut ihanan aidon teoksen Eemelistä! Kannattaa muuten kipittää suorinta tietä Katkopiirron Face-sivulle, siellä on nimittäin mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa hieno palkinto!

4 kommenttia:

 1. Vau on kyllä upea! Mäkin olen aina seuraillut ja ihaillut näitä Katkopiirron töitä, ihan mielettömän hienoja :)

  VastaaPoista
 2. En voi tajuta, miten joku voi olla noin taitava! Ja ihan superhieno tuo alkuperäinen kuvakin. Toivottavasti saat vähän kerrallaan ikuistettua myös kaikki muut "jengiläiset". :) Kyllä kelpaisi mullekin muotokuva Nupusta ja Huitsista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä riittää piirreltävää vähäksi aikaa kyllä, voi muutama vuosi vierähtää ennenkuin mulla on kaikki kaverukset seinällä maalauksen muodossa. :) Siinä on kato hyvä joulu/synttärilahjatoive, sitä mäkin ajattelin käyttää... ;D

   Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)