sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Joko saa puhua joulusta?

Joko joko?
Marraskuu starttaa ihan tuossa tuokiossa, joko saisi siis mainita blogissakin joulun ihan omassa postauksessaan? Itse olen varsinkin viime vuosina huomannut olevani henkeen ja vereen jouluihminen. Pienenäkin olin kyllä aina ihan innoissani joulukuun alkamisesta, kun silloin sallin aina itseni aloittaa joululaulujen soittamisen ja laulamisen. Nykyään mennään samoilla linjoilla, joulukuun 1. päivä talossa raikuu joululaulut, muttei kovin paljoa aikaisemmin, kyllä niihinkin kyllästyy jos liikaa kuuntelee.

"Höh, ei nyt vielä mitään jouluhömppää, mua ei ainakaan vielä kuvata joulukoristeiden kanssa!"

Blogissa on ollut nyt kahtena vuonna joulukalenteri ja kovasti olen suunnitellut kolmatta versiota. Ihan rupesi naurattamaan, kun katsoin, mitä olin viime vuonna kirjoitellut ennen kalenteria ja tarkalleen vuosi sitten kyselin teiltä ihan samoja juttuja kuin tänään. Mitäs mieltä te olette, laitetaanko blogiin tänäkin vuonna joulukalenteri? (Turha teidän on vastustaa, väsään ihan varmasti jonkinlaisen kalenterin tänne vaikkette haluaisikaan... ;D) Otan myös enemmän kuin iloisena vastaan luukkutoiveita, vielä suunnitelmaan mahtuu teidän toiveitakin! Haluaisitteko esimerkiksi jonkun DIY-jutun? Videoita? Hevos-, vuohi-, kissa-, koira-, kani- tai kanapostauksia? Kaikki ideat otetaan vastaan!

"Tuonne alas voisitte jättää toiveitanne, ihan niinkuin lahjapaketteja kuusen alle!"

4 kommenttia:

 1. Joulukalenterit blogeissa on ihania! Olis kiva lukea tasapuolisesti kaikista eläimistä :)

  Tässä muutama luukkuidea:
  - Kysymyspostaus
  - Semmoinen kulissien takana tyyppinen eli mitä tapahtuu kuvausten aikana :D
  - Jotain hauskoja faktoja teidän eläimistä
  - How To Be joku eläin, vaikka miten olla Eemeli :D
  - Talli my day

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mielestä kaikki jouluun liittyvä blogeissa on ihanaa! :) Kiitoksia paljon toiveista, sain heti inspiraatiota lähteä kirjoittamaan luukkuja! :D

   Poista
 2. Vaikka kaikista eläimistä jotain kivaa. Toki itseä eniten noi heppajutut kiinnostaa! :)

  VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)