maanantai 7. huhtikuuta 2014

Misun vauvakuvia

Eläinmaailman suloisimpia otuksia ovat varmasti kaikkien mielestä pikkuiset ja vähän isommatkin eläinpienokaiset. Löysin arkistojen kätköistä muutamia Misun vauvakuvia, joissa esiintyy myös Misun sisko Lissu.
 Kun haimme Misun ja sen siskon Lissun muutamia vuosia sitten, meillä ei ollut kunnon kissankuljetuskoppaa. Niinpä minä ja veljeni pitelimme pieniä kissanpentuja auton takapenkillä sylissä, ja siitä onkin muistot auton penkissä kun Lissu innostui vähän raapimaan... :)
Pikkuiset ekana päivänään meillä <3
En saanut kuvaa oikein päin, joten nyt pitää katsoa hiukan vinosti tätä kuvaa...
 Pentuna Misu oli hyvin leikkisä. Sen lempilelu oli ehdottomasti naruun sidottu sanomalehti pallo, jonka perässä sai juosta systerin kanssa kilpaa. Myös kaikenlaiset heiluvat härpäkkeet olivat pikku kissan mieleen.

Voii, mikä söpöliini!
 Misusta oli pentuna jännittävää, kun se sai kokeilla juomista suuresta koiran kupista. Oli aika huvittavan näköistä, kun pienen pieni kissa juo suuren suuresta kupista. :D
Misuli opettelee juomaan
 Ensimmäinen ulkoilu oli tietenkin hyvin jännittävä kokemus. Eka ulkoilu suoritettiin valjaissa, jotta pikkukissamme eivät hukkuisi pihan salaperäisiin pusikkoihin... Valjaat olivat kisuille aivan liian suuret, mutta pienellä hienosäädöllä saatiin niistä sopivat kissanpennulle.



 Leikit Lissu-siskon kanssa olivat aina joko hurrrjia juoksu kilpailuita tai sitten "Piiloudu pussiin"-leikki. Pennut olisivat tosin aina halunneet pussileikkiin muovipussin, mutta kyllä ne tyytyivät pahviseenkin, kun ei muuta ollut tarjolla.
Tältä näytti "Piiloudu pussiin"-leikki
 Yksi kisujen suurimmista huveista oli myös nukenvaunuissa matkustaminen. Siellä ne saattoivat köllötellä tuntitolkulla, jos eivät muuta tekemistä keksineet. Mikäs siinä nukkuessa, jos on kaverin kyljessä, viltti masun alla ja kattokin pään päällä!

Kaikki varmasti ihmettelevät, miksi en ole kirjoittanut Lissusta aikaisemmin mitään. Lissulle kävi hiukan huonosti kun se oli pieni. Kiipesi sähkötolppaan, ja niin... ei siitä sen enempää... :(

Tälläinen kaveri siitä Misusta sitten tuli isoksi kasvettuaan.

5 kommenttia:

  1. Voi että Missu on ollut joskus pieni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän me kaikki, mutta Missu on ollu kyllä ylisöpö katti!

      Poista
  2. Ihania vauvakuvia pienistä! <3 Tuossa ekassa valjaskuvassa varsinkin on ihan superpieni kisu. :) Onneksi Misulla on nyt kavereina Misse ja Pipsa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan se ollut ihanan pieni. Ovat kyllä melko pieniä vieläkin, kun joskus jotkut vieraat kysyvät, että "Onko tää pentu?" Siinä sitten pitää selittää, että Misu ja muut kisut ovat kyllä ihan aikuisia... :)

      Poista
    2. Mun vääristynein ragdoll-silmin kaikki muut kissat näyttävät pennuilta. :) Ja iso osa koiristakin, joita täällä päin töpöttelee - chihuahuoita sun muita pikku rääpäleitä, joiden rinnalla Nuppu ja Juju ovat oikeita jättiläisiä. ;)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)