maanantai 17. lokakuuta 2016

Tulossa kesällä 2017...

...vuohileiri!
Nyt kaikki vuohista kiinnostuneet huom! Yrityksemme Vilkkaat sorkat on suunitellut tässä syksyn aikana pientä tekemstä ensi kesälle... Ensi kesänä järjestämme nimittäin ihka ensimmäisen vuohileirin! 

Ennenkuin rupean sen enempää kertomaan leiristä haluan mainita, että leirit eivät ole siis vielä myynnissä vaan tulevat myyntiin marraskuun alussa! Joten jos nyt tämän postauksen jälkeen on pientäkään kiinnostusta tulla leirillemme, olehan valmiina varaamaan paikkasi.

Leiri on tarkoitettu yli 10-vuotiaille, vuohista kiinnostuneille lapsille. leiri kestää kolme päivää ja leirin tarkka ajankohta selviää sen tullessa myyntiin. Leirillä olisi ohjelmassa mm. vuohiagilityä, maastoesteiden ylittämistä, agilityradan rakentamista ja vaikka mitä muuta kivaa leiritekemistä! Leirille tultaessa ei tarvitse olla minkään näköistä vuohikokemusta, sillä leirillä opimme myös ihan perustietoa vuohista.

leirin tarkemmat tiedot, ajankohta sekä hinta tulevat siis marraskuun alussa yrityksemme nettisivuille Vilkkaat sorkat.

Miltäs tälläinen leiri teistä kuulostaisi?


Postausta kuvittamassa kansioissa pitemmän aikaa piileskelleet kuvat partasuista, joiden kanssa pääsisi ensi kesänä touhuamaan!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Ois kiva tulla mutku oon koko kesän ulkomailla. Oisko ollu mahollista tulla oman vuohen kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, ehkä vielä joskus jos vain leirit pysyy meidän suunnitelmissa..? :) vieraita vuohia ei kyllä pystytä leirin ajaksi majoittamaan, kaikki toiminta tapahtuisi meidän vuohien kanssa. :)

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)