tiistai 4. lokakuuta 2016

Lokakuu ja ekat syksykuvaukset

Niin hujahti syyskuu ohi, ja nyt ollaan jo lokakuussa! Hirmuista vauhtia menee aika, ei voi muuta sanoa. Lokakuukin menee miulla ainakin nopeasti, kun vietän ensi viikon Ruotsin maalla ja sitten onkin melkein heti syysloma! Syysloman jälkeen alkaa meillä tet-jakso joka kestää kaksi viikkoa. Kiva kuukausi siis tiedossa! Vaikka ensi viikon olenkin vieraalla maalla, ystiän saada kirjoitettua tänne valmiiksi pari postausta, on nimittäin paljon kirjoitettavaa!

1.

 Vaahtera on taasen kellastunut ja pudotellut lehtiään maan kamaralle. Viime vuonna kuvailtiin ahkerasti kisujen kanssa blogiin materiaalia eikä tämä vuosi ole poikkeus... Tosin ihan niin paljoa ei ole tullut otettua kuvia kun viime vuonna, laiskuus iski. :)

2. Missekkä yhtenä sumuisena aamuna :)

3. Tämän tiikerin viidakko on pihan perän pöheikkö.

4.

5.

6. Höpsykkä ♥

7.

8. Misu samaisena aamuna..

9.

10.

11. Hurja puunhalaaja taas vauhdissaan

12. :D

13.Misulla oli vähän vauhtia...

14.

15. Mutta välillä ehti vähän poseeratakkin

16. Julman näkönen katti

17.

18. Pipaliinakin malttoi vähän kameran edessä näyttäytyä

19. Ja vauhtia riitti Pipsallakin!

20.
 Pipsa muuten haluaa muistuttaa kaikkia, että kannattaa kommentoida meidän postauksia. Eniten kuukauden aikana kommentoinut saa bloginsa kuukaudeksi blogin sivupalkkiin pienen mainospaikan. Syyskuussa eniten kommentteja lähetteli meille Sandra, joten Sandran kissablogi on nyt linkkailtuna sivupalkissa-käykäähän kaikki katsomassa!
21. Hupsuja nämä meidän otukset täytyy sanoa.. ♥
Mikä oli lempparikuvasi? :)

4 kommenttia:

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)