lauantai 29. lokakuuta 2016

Joulukalenteri vuosimallia 2016?

Marraskuu alkaa ihan justiinsa ja ei olekkaan enää pitkä aika niin ollaan joulukuun alussa. Ihanaa, joulu on ihan mun lemppariaikaa. Tämän postauksen meinasin julkaista vasta marraskuun alussa, mutta enhän minä malta odottaa enää yhtään joulukalenterin suunnittelua! Nyt kuitenkin aiheeseen, eli haluatteko blogiin tänäkin vuonna joulukalenterin (paras oisi haluta, koska minä haluan ainakin sen tehdä...!☺)? Viime vuoden kalenteria voi käydä lueskelemassa Erikoispostaukset-sivun kautta jonne pääsee tuosta bannerin alapuolelta. Sitä oli niin kiva tehdä, niin haluan ihan ehdottomasti tehdä tänäkin vuonna.

Viime vuoden tontut liikkellä...
Jos ja kun joulukalenteri toteutuu, tarvitsen siihen teidän apua. Nyt on siis se hetki, kun kirjoittelette kommenttiboxiin ideoita ja toiveita joulukalenteriin liittyen! Olen lisaillut jo hiukan postausaiheita, mitä joulukalenteriin tänä vuonna olisi tiedossa ja ainakin linkkaa blogisi-ja toivekuvapostaus (teen noista sitten myöhemmin tarkentavat postaukset) olisi tulossa. Nyt vaan niitä ideoita heittelemään, kaikki ideat otetaan innolla vastaan! :)

Kohta ei enää nukuta, vaan väsäillään innolla blogiin joulukalenteria!

3 kommenttia:

 1. Odotan innolla! :)

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Me Hupsut tahdotaan ehdottomasti avata jokainen luukku teidän kalenterista! :) Olisi hauska lukea esim. Pirkkiksen aatoksia joulun ajasta tai heppojen kirje joulupukille. Entä kuka kruunattaisiin 13. joulukuuta Tallin Luciaksi? :-D

  VastaaPoista
 3. Todellakin olisi loistavaa lukea tallin joulukalenteria tänäkin vuonna! Minua kiinnostaisi kuulla edellä mainittujen lisäksi esimerkiksi siitä, aikooko Vilperi Vaaleanpunakuono harjoitella uusia temppuja jouluaatoksi ja mitä kuuluu elukoiden lempijouluherkkuihin. :)

  VastaaPoista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)