keskiviikko 10. elokuuta 2016

Vuah agilityä part1


Jopas jotakin, niin se kesäloma vain hujahti ja kohta istutaan taas koulun penkillä! Paljon asioita ja tapahtumia mahtui kesään, muttei se ihan vielä ole ohi, vai mitä? Vielä ei siis aleta muistelemaan mitä kaikkea ehtikään tapahtua, koska vielä on jäljellä tälle vuodelle lämpimiä ja aurinkoisia päiviä-toivottavasti!

Tämä postaus on lymyillyt parin muun postauksen kanssa luonnosten seassa jo useamman päivän, itseasiassa pari viikkoa... Hups. Pidettiin kaverini Ainon kanssa vuohille kunnon agility tuokio ja Aino onneksi lupautui hiukan kuvailemaan, kiitos kuvista kuuluu siis Ainolle!

Tämän näköinen kaveri asteli radalle ihan ensimmäiseksi!
Siitä on ihan kauhean pitkä aika, kun viimeeksi on rakennettu ihan kunnon esterata noille sarvipäille, joten nyt oli ihan kiva päästä välillä sellaista touhuamaan. En tosin ole ihan varma, olivatko vuohet ihan yhtä innoissaan, voi olla että ne olisivat mielummin möllineet pihatossaan... :)

Ämpäreiden päällä ollessa puomi oli liian korkealla, piti siis hiukan madaltaa estettä...

Lumikin kanssa ollaan pompittu edes yksi este kesässä ja se toisinaan tykkääkin siitä puuhasta. Joskus taas ollaan niin laiskoja vuohia eikä leipäkään kiinnosta yhtään että esteet ihan suosiolla kierretään joko niiden korkeuden takia tai sitten liian täyden mahan takia.

Hianon hiano vuahi! :)

Näin hienosti Lumpsakin pomppaa, kun on tarpeeksi vauhtia ja motivaatiota...
Kun Lumikki oli suorittanut radan pariin kertaan (lue:jyrännyt melkein kaikki esteet maan tasalle, hypännyt vain parin puomin yli ja vetänyt minua perässään miten tahtoo....) suoritettiin vuohen vaihto. Tarkoitus oli ottaa Sohvi, mutta Lumikin urheillessa se oli vapauttanut itse itsensä ja mennyt tarhailemaan jo valmiiksi...

"En mä tänään ajatellut esteitä mennä hyppimään!"
Kun Sohvia ei kiinnostanut muu kuin syöminen, otettiin mini-Sohvi liikkeelle. Tytti pääsi näyttämään taitojaan esteiden kanssa ja yllättävän hyvin Tytti suoriutuikin! Viimeeksi kun sen kanssa pompittiin esteiden yli ihan tosissaan, se ei ihan ymmärtänyt ideaa ja juoksi sinne minne sitä itseään huvitti ja jyräili puomit nättiin pinoon...

"Onko ihan pakko??"


Hieno Tyhvi!!
Lumikki ei uskaltautunut kävelemään lankkua pitkin, mutta Tytti ainakin yritti... huomatkaa oikeassa ylänurkassa paikalle hiipparoivan harjoitusten valvojan...

BOING

"Miauu, onko nyt minun vuoroni?"

Tyyti on tyytyväinen kun sekin pääsi tarhailemaan muiden kanssa

Ja Sohvi vielä tyytyväisempi, kun se sai luistettua päivän urheiluosiosta...

Ja Misse masentui, kun se sai kuulla, että vielä olisi pari innokasta sarvipäätä tulossa radalle ennen Misseä...
Jatkuu...

3 kommenttia:

  1. Hauskaa että muutkin kuin minä agilityä vuohien kanssa silloin tällöin harjottelee ;) On ne vuohet kyllä mahtavia eläimiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on joku muukin joka touhuaa näiden sarvipäiden kanssa! Onko siulla blogia, olisi tosi kiva lukea! :)

      Poista
    2. juu blogi löytyy: pikkuisetkarvakorvat.blogspot.com

      Poista

Jätäthän edes lyhyen kommentin? Se on minulle valtava kiitos jokaisen postauksen kirjoittamisesta! :)